Setari Cookie-uri

Decoreaza-ti casa pentru Paste!

Mai sunt cateva zile si sarbatorim Pastele! Pentru a ne bucura asa cum se cuvine de Sfanta Sarbatoare, trebuie sa ne pregatim sufleteste si sa ne decoram casa in spiritul Pastelui!

Mai sunt cateva zile si sarbatorim Pastele! Pentru a ne bucura asa cum se cuvine de Sfanta Sarbatoare, trebuie sa ne pregatim sufleteste si sa ne decoram casa in spiritul Pastelui!
Curatenia generala
In primul rand trebuie sa acordam o atentie deosebita curateniei generale. Pentru ca treaba sa mearga mult mai repede, puteti apela la toti membrii familiei. Fiecaruia trebuie sa ii revina sarcina de a-si curata propria camera. Pentru ca locuinta trebuie sa aibe un aer fresh de Sarbatori, primul lucru pe care trebuie sa il facem este acela de a scapa de tot ceea ce este nefolositor in casa: pungi, reviste, pliante, cutii si cutiute de la diverse produse, ambalaje, obiecte vechi ascunse prin diverse colturi. Daca tot pornim in acest proces, trebuie sa beneficiem si de produsele necesare pentru curatarea locuintei. Astfel, de la solutii de spalat geamurile pana la deodorante de camera, trebuie sa existe in cosul de cumparaturi.
O atentie mare, trebuie sa acordam covoarelor si tapiteriilor pieselor de mobilier. Astfel, chiar daca vremea este schimbatoare si nu ne putem permite sa spalam tot din casa, putem totusi sa apelam la diverse solutii care curata pe loc. Foarte important este, cu aceasta ocazie, sa oferim o noua imagine mobilierului din lemn si parchetului din casa. Daca aveti mobilier si pardoseala din lemn masiv, va recomandam sa aplicati un nou strat de ceara. Aceasta protejeaza foarte bine si va oferi o imagine noua si stralucitoare casei voastre. Totul trebuie sa luceasca de curatenie pentru a reusi sa va surprindeti invitatii intr-un mod placut! Un alt lucru de care nu trebuie sa uitati, este holul si usa de la intrare. Ascundeti incaltamintea si numeroasele perechi de papuci care oricum sunt in plus, deoarece musafirii nu trebuie sa se impiedice exact la intrarea in casa. Incercati deasemenea sa faceti putina ordine in cuierul din hol. Sunt sigura ca nu veti avea nevoie de toate hainele si accesoriile de acolo! Adaugati flori proaspete si aerisiti bine incaperile!
Decorul casei
In ziua de Paste, decorul casei trebuie sa fie amenajat cu mult bun gust! Incercati sa amplasati in living lumanarele parfumate in forma de iepurasi si oua. Nu trebuie sa lipseasca cosuletele impletite, decorate cu fundite rosii si ramurele de brad, in care sa pozitionati oua vopsite. Chiar daca decorul nu este foarte potrivit pentru Paste, il puteti imbogati apeland la diverse accesorii vesele, in culori pline de viata, care sa simbolizeze frumusetea Sarbatorii!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.