Setari Cookie-uri

Trucuri pentru bai mici!

In Romania, una dintre cele mai mari probleme intalnite in apartamentele de bloc este spatiul ingust destinat salii de baie.

Pentru baile mici sunt foarte bune combinatii de culori din gamele urmatoare: bej, roz, galben, verde deschis, albastru foarte deschis. Nu apelati la gresie si faianta alba deoarece efectul nu va fi de spatialitate ci de raceala si sobrietate.
Cu alte cuvinte, studiati piata foarte bine inainte de a alege placile ceramice. Desi pare imposibil sa oferi viata unei sali de baie cu dimensiuni reduse, tinand cont de aceste sfaturi, baia voastra va capata o imagine noua si plina de viata!
Accesorii
Alaturi de mobilier, obiecte sanitare si placi ceramice, in baie trebuie sa pozitionam si o oglinda, corpuri de iluminat, robinetii potriviti, caloriferul pentru incalzire. In cazul unei bai mici este recomandata o oglinda mare. Aceasta va oferi lumina si spatiu incaperii in cauza. Fie o pozitionati la chiveta, fie chiar pe o portiune a unui perete ramas liber. Important este faptul ca o baie mica are nevoie de o oglinda mare.
Accesoriile de genul robinetilor si al corpurilor de iluminat trebuie sa se asorteze foarte bine. Acestea trebuie sa fie realizate din acelasi material si sa beneficieze de un design cochet si interesant pentru a atrage atentia.
Un alt element care ocupa spatiu in baie este caloriferul. Sau mai bine spus care ocupa spatiu deoarece, in ziua de astazi, puteti alege un model tip port-prosop care sa aibe un rol dublu si sa ocupe foarte putin spatiu.
Si pentru ca toate trucurile au fost expuse, nu ramane decat sa le punem in aplicare in propriile bai! S
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.