Setari Cookie-uri

Motivele decorative si originalitatea

In foarte multe articole am vorbit despre motivele decorative si trend-ul acestui an. Am retinut deja faptul ca, in 2008, se poarta interioarele amenajate cu materiale textile si imprimeuri decorative.

Poti avea un decor personalizat si daca apelezi la varianta modelului creat de parchet. Alege mai multe esente, in nuante diferite, si aplica-le astfel incat sa formeze modelul dorit de tine. Singura conditie este aceea de a nu-l acoperi cu un covor sau cu piese de mobilier. Lasa-l la vedere!
Daca ai talent la desen, poti crea in camera copiilor tai un tablou pictat de tine direct pe perete. Fie lucrezi dupa un sablon, fie iti pui imaginatia la incercare, vei reusi sa redai incaperii lor mai mult dinamism si creativitate. Sau incearca varianta de a le personaliza incaperea realizand un imprimeu cu imaginea lor. Exista numeroase firme care te pot ajuta in acest sens.
Daca nu ai bani sa cumperi o piesa cu imprimeul dorit (o canapea sau un fotoliu), cauta un material potrivit si realizeaza o husa. Vei avea look-ul dorit la un pret mai ieftin decat iti imaginai. Tot astfel poti proceda si cu un dulap din lemn sau cu faianta din baie. Cu ajutorul pensulelor si al nuantelor dorite poti reda un brau decorativ ingenios si personalizat faiantei din baie sau un model interesant unui dulap foarte drag tie.
Pornind de la aceste idei, restul amenajarii trebuie sa fie simplu, sa completeze imaginea cu imprimeul in cauza. Poti face multe lucruri daca iti pui imaginatia la treaba! Succes!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.