Setari Cookie-uri

10 idei pentru un look nou in casa

Un look nou in interiorul casei se poate obtine si cu ajutorul creativitatii proprietarilor. Pentru ca este anotimpul schimbarilor si pentru ca se apropie Pastele, CONDO va ofera 10 trucuri pentru a va schimba la fata interiorul casei.

7. Ofera energie si dinamism incaperilor cu ajutorul unor covorase in culori puternice, vibrante. Sparge monotonia si indrazneste sa achizitionezi ceva tineresc si vesel. Din acest motiv realizam si schimbarile, nu?
8. Daca nuantele peretilor sunt mate, alege pentru perdele, draperii, tapiterii, nuante stralucitoare. Acestea vor crea contraste sic si vor reflecta lumina. Interiorul casei tale va capata un aspect modern, dinamic si luminos. Incearca diverse combinatii realizand scheme de culori.
9. Vopseste in alte nuante tamplaria casei. Incearca sa oferi un contrast intre pereti si ramele ferestrelor.
10. Incalzeste sau tempereaza decorul casei cu ajutorul obiectelor decorative. Daca incaperea este decorata in nuante reci, ofera viata cu ajutorul decoratiunilor calde si stralucitoare. Daca imaginea interioarelor este bogata in nuante pastelate, tempereaza ambientul folosind obiecte decorative in culori reci.
11. Poti oferi un look nou casei tale, schimband corpurile de iluminat. Alege corpuri cu design diferit fata de ceea ce ai avut pana acuma. Incerca si alte nuante. Sigur te vei bucura de o infatisare noua in casa.
Cu alte cuvinte, putem face mici modificari in locuinta care insa au efecte radicale. Inca mai avem timp sa ne punem imaginatia la treaba si sa oferim casei noastre imaginea pe care o merita ! Spor la treaba!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.