Setari Cookie-uri

10 idei pentru un look nou in casa

Un look nou in interiorul casei se poate obtine si cu ajutorul creativitatii proprietarilor. Pentru ca este anotimpul schimbarilor si pentru ca se apropie Pastele, CONDO va ofera 10 trucuri pentru a va schimba la fata interiorul casei.

Un look nou in interiorul casei se poate obtine si cu ajutorul creativitatii proprietarilor. Pentru ca este anotimpul schimbarilor si pentru ca se apropie Pastele, CONDO va ofera 10 trucuri pentru a va „ schimba la fata” interiorul casei.
1. Primul lucru pe care il puteti face, si care nu implica o munca foarte mare si nici o suma de bani exagerata, este rezugravirea peretilor. Ofera camerelor tale o imagine mai vesela si mai luminoasa cu ajutorul nuantelor pastelate. Alege trei culori calde si decoreaza zona de zi a casei in trend. Poti alege si varianta tapet. Daca nu ai spatiu foarte mare, aplica tapet pe un singur perete, un model cu flori va incalzi atmosfera si-ti va trezi pofta de viata.
2. Nu lasa nimic din casa ta in alb. Desi albul exprima acuratete, intr-un interior de casa acesta ofera o senzatie de raceala si de farmacie. Chiar si tavanul poate fi zugravit intr-un bej foarte deschis.
3. Chiar daca nu ne permitem sa ne schimbam mobilierul din locuinta, trebuie sa imbunatatim, cu aceasta ocazie, aspectul celui pe care il avem deja. Apeleaza la huse in nuante asortate cu peretii, din material placut la atingere. Daca adaugi si cateva pernute decorative (pot fi in mai multe nuante) ambientul primeste o infatisare noua.
4. Mobilierul din lemn masiv si parchetul pot primi infatisari noi daca aplicam un nou strat de ceara. Procesul este simplu iar aspectul este garantat.
5. Daca ai o piesa de valoare in casa, un fotoliu sau un tablou etc, poti porni in redecorare de la acesta. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este acela de a centra atentia pe obiectul in cauza. Restul ... trebuie doar sa se asorteze si sa completeze decorul.
6. O foarte mare importanta intr-o casa o au perdelele, draperiile, jaluzelele. Astfel, acuma este momentul sa facem schimbari. Daruieste cuiva perdelele vechi, iar tu pleaca la cumparaturi. Alege ceva care sa ofere lumina si viata. Daca incaperile sunt intunecate si mici, opteaza pentru o perdea din voal, transparenta si intr-o nuanta calda. In cazul in care camerele sunt generoase poti cumpara perdele din orice material. Nu uita insa, acestea trebuie sa faca parte din gama celor trei culori alese de tine pentru redecorarea casei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.