Setari Cookie-uri

Greseli intalnite in amenajarile interioare

Desi este indicat sa apelam la sfatul unui specialist atunci cand dorim sa ne redecoram locuinta, foarte multi dintre noi alegem varianta de a fi propriul nostru designer.

- Daca nu ai sigur nevoie de o piesa de mobilier, nu o cumpara doar pentru ca este frumoasa. Te vei trezi astfel cu scaune sau fotolii singure, amplasate prin diverse colturi ale casei. Acestea nu vor exprima nimic si nici nu vor contribui la conturarea decorului. Ba chiar vor incarca inutil atmosfera si circulatia, facand goluri in bugetul disponibil pentru un obiect necesar.
- Nu decorati camerele in stiluri diferite. Alegeti un anumit stil de interior si mergeti pe acesta. Nu puteti imbina mobila din ratan cu cea din PAL melaminat, nici stilul minimalist cu sifoniere din lemn masiv. Trebuie sa alegeti ceea ce va avantajeaza spatiul. Indiferent cat de atrasi sunteti de anumite piese, daca acestea sunt contradictorii cu ceea ce ati hotarat deja, nu le cumparati!
- Foarte multe persoane tind sa pozitioneze multe obiecte decorative in casa. Acestea sunt frumoase si au rolul de a oferi viata si culoare unei locuinte. Insa, in momentul in care sunt prea multe, adunate din toate calatoriile posibile si variaza pe diverse teme si stiluri, atunci casa voastra va arata ca un depozit.
- Cel mai indicat lucru, inainte de a merge sa cumparati accesorii si decoratiuni pentru casa, este acela de a face o lista clara si de a nu va abate de la aceasta.
Deoarece multi dintre noi doresc sa-si reamenajeze locuintele in acest an, nu uitati sa tineti cont si de sfaturile noastre.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.