Setari Cookie-uri

Cat costa un designer de interior?

Pentru a-ti amenaja interiorul locuintei la superlativ, din toate punctele de vedere, este indicat sa apelezi la un designer de interior.

Cu alte cuvinte, de munca unui designer depinde tot ce tine de interiorul unei locuinte, atat din punct de vedere estetic cat si functional si confortabil. Astfel, dupa finalizarea amenajarii, orice locuinta nu are voie sa fie incarcata, nici un corp de mobilier nu are voie sa incomodeze sau sa nu se incadreze perfect, absolut totul trebuie sa fie ideal.
Preturi pentru proiectul de design
Ca si in privinta unui proiect arhitectural sau a unei constructii, pretul pe proiect difera in functie de complexitatea acestuia, in functie de dorintele dumneavoastra, in functie de suprafata locuintei respective. Sunt si firme care ofera punerea in manopera a proiectului in cauza. Este posibil, in cazul in care doriti sa realizati lucrarea cu aceeasi firma, sa primiti o reducere de pret. Ideal asa ar fi deoarece veti realiza si un contract si veti primi o garantie. In plus, este mult mai usor sa pui in practica un decor daca acesta a fost gandit si realizat de tine. Astfel, un proiect de design interior porneste de la 18 Euro/mp pentru locuinte. Daca discutam de amenajarea unui restaurant sau a unei firme pretul porneste de la 23 de Euro/mp. In cazul in care proiectul va fi pus in manopera de aceeasi firma veti primi alte preturi pentru renovare, acestea difera si ele in functie de gradul de complexitate al lucrarii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.