Setari Cookie-uri

Apartamente noi vs. apartamente vechi

Una dintre cele mai mari probleme ale romanilor este schimbarea locuintei actuale. Stim foarte bine ca, un apartament vechi, a ajuns, in ziua de astazi, sa coste mult mai mult fata de un apartament nou.

Un alt atu al apartamentelor noi este faptul ca, acestea beneficiaza de o suprafata mai mare. De exemplu, daca un apartament vechi de doua camere nu depaseste o suprafata de 70 de mp, unul nou poate ajunge si la 110 mp. Si compartimentarea este mult mai avantajoasa, mai moderna decat cea intalnita in cadrul unui apartament vechi. Arhitectura intregii cladiri este foarte diferita de cea a blocurilor gri, realizate pe vremea comunismului. Un alt avantaj este acela ca, la un pret destul de mic pentru o locuinta noua, beneficiezi de paza, sistem de alarma, lift, interfon, parcare, spatiu verde, spatiu de joaca pentru copii. Intr-un cuvant, beneficiezi de siguranta!
Astfel, chiar daca nu intentionezi sa te muti in acest an, nu ezita sa vizitezi si sa cunosti ofertele agentiilor imobiliare, ofertele noilor ansambluri care abia se construiesc sau care sunt inca doar in stadiul de proiect. Nu se stie ce oportunitate vei avea, si trebuie sa faci alegerea cea mai buna!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.