Setari Cookie-uri

Cursuri de design interior!

De fiecare data cand dorim sa ne reamenajam locuinta, vizitam show-room-uri, ne plimbam prin magazine, proiectam desene si studiem saituri de specialitate.Incercam sa fim proprii nostri designeri de interior.

Tot in categoria studiului individual intra si schemele de culori. Nuante vii, mate, dinamice, sobre... toate reprezinta o personalitate si completeaza imaginea unei locuinte.
Cursuri de design interior
Dupa prima etapa veti simti daca este cazul sa dezvoltati din aceasta pasiune o meserie sau nu. In privinta cursurilor de design interior nu exista o oferta foarte bogata in Romania, insa dintre cele prezente va putem recomanda cu incredere cateva.
1. Cursul de design interior, prin corespondenta, de la EUROCOR va ajuta sa va formati viziunea si sa va perfectionati notiunile de design si arhitectura. In plus, in urma cursurilor veti putea alege cu mare usurinta obiectele si decoratiunile care va caracterizeaza stilul de viata si personalitatea. Cursurile de design oferite EUROCOR constau intr-un numar de 16 caiete, acestea cuprinzand 32 de lectii. In functie de timpul disponibil puteti opta la mai multe variante de studiu: in mod rapid (dureaza 5 luni in care se studiaza 3 caiete pe luna), in 8 luni de zile (se studiaza 2 caiete pe luna), in 16 luni (se studiaza un singur caiet pe luna) si in mod foarte lent - 32 de luni (se studiaza un caiet in doua luni). Pretul unui caiet de curs este de 42,5 lei.
2. O alta varianta este cea oferita de Universitatea Populara "Ioan I. Dalles". Acest curs are o durata de 45 de ore, desfasurandu-se pe parcursul a mai multor saptamani (3 ore/saptamana). Cursul ofera informatii amanuntite despre ambientarea interiorului, despre stiluri de design si arhitectura, despre conceperea unui proiect de design interior etc. Pretul cursului este de 900 lei si se desfasoara numai in momentul in care exista un numar minim de cursanti.
3. In cazul in care doresti sa aprofundezi aceste notiuni si sa iti castigi existenta din designul de interior poti studia la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", la Facultatea de Arhitectura de Interior. Aici poti alege intre doua sectii Design de Interior si Design. Intr-adevar, ai nevoie de o pregatire intensa, de timp si mult curaj. Studiile dureaza 5 ani si materia este extrem de dura si frumoasa. In cazul in care nu vei intra pe locurile de la buget it vei plati studiile cu o taxa de 500 de euro. Inscrierile se fac pana pe data de 15 septembrie iar admiterea consta intr-un examen la desen si un interviu.
Indiferent de varianta pe care o alegi noi iti uram succes!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.