Setari Cookie-uri

Din ce material aleg cada pentru baie!

Cazi echipate cu sistem de hidromasaj, cazi moderne, simple sau de lux... Aspectul estetic nu reprezinta totul, si materialul din care sunt realizate acestea conteaza foarte mult.

Cada din fonta este cea mai avantajoasa din punct de vedere calitativ. Aceasta prezinta o rezistenta foarte mare la impacte, mult mai mare decat a celor realizate din otel. In plus, fonta pastreaza foarte mult timp apa calda. In ceea ce privesc dezavantajele, putem aminti faptul ca o cada din fonta are o greutate foarte mare si nu este chiar usor de instalat.
Amplasarea cazii
Amplasarea unei cazii de baie nu are o regula exacta. Depinde, in mod special, de marimea salii de baie si de cea a obiectului sanitar in cauza. Daca va bucurati de o sala de baie cu dimensiuni generoase, puteti sa pozitionati cada pe mijlocul incintei. In cazul acestei variante fie puteti opta pentru o cada cu picioare, fie puteti realiza un mic postament in trepte. Impactul unei cazi amplasate in mijlocul unei bai este exceptional pentru ca atrage atentia si dezvaluie creativitatea, tineretea si optimismul proprietarilor. Atunci cand pozitionam cada retras (datorita unui spatiu modest al salii de baie), putem realiza diverse efecte cu ajutorul finisajelor pentru pardoseala si pereti.
Aceste obiecte sanitare se pot prezenta si sub diverse forme: rotunde, patrate, dreptunghiulare, ovale etc. Indiferent de forma si de locul in care doriti sa va amplasati cada de baie, trebuie sa realizati, inainte de toate, un cadru fie din metal fie din caramizi si nisip. Tot inainte de a alege cada trebuie sa masurati foarte bine spatiul unde o veti amplasa. Luati in calcul atat cadrul cat si forma obiectului, lasand spatiile necesare pentru finisaje.
Si daca tot pornim in cautarea unei noi cazi de baie, trebuie sa achizitionam si un covoras pentru sala de baie si papuci deoarece nu putem risca sa alunecam datorita stropilor de apa care se amplaseaza pe pardoseala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.