Setari Cookie-uri

Cum alegem canapeaua din living!

Din material textil, din piele, extensibila, in stil minimalist, cu imprimeuri sau simpla... Sunt doar cateva intrebari pe care ni le punem atunci cand vrem sa ne achizitionam o canapea noua in living!

6. Nu faceti economie deoarece nu schimbati canapeaua din sase in sase luni. Inainte de a cumpara modelul dorit cereti informatii despre materialul din care este realizata, despre rezistenta, studiati atat materialul de suprafata cat si modul in care a fost prinsa si realizata aceasta.
7. Pentru un interior elegant alegeti o canapea deschisa la culoare. Iar daca livingul dumneavoastra este o zona de trafic intens atunci optati pentru o piesa intr-o nuanta mai inchisa, dintr-un material care sa nu se pateze foarte usor.
8. Vizitati mai intai mai multe showroom-uri, studiati ofertele si abia apoi luati o decizie. Este important ca dumneavoastra sa fiti cu adevarat multumiti de noua achizitie facuta.
9. Intr-o incinta cu dimensiuni modeste se potriveste o canapea cu un design aerisit, nu una voluminoasa. Aceasta va oferi mai multa libertate contribuind la spatialitatea incaperii dumneavoastra.
10. Nu uitati de pernutele decorative. Alegeti-le intr-o nuanta contrastanta, numai asa veti crea efectul dorit in living.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.