Setari Cookie-uri

Cum alegem canapeaua din living!

Din material textil, din piele, extensibila, in stil minimalist, cu imprimeuri sau simpla... Sunt doar cateva intrebari pe care ni le punem atunci cand vrem sa ne achizitionam o canapea noua in living!

Din material textil, din piele, extensibila, in stil minimalist, cu imprimeuri sau simpla... Sunt doar cateva intrebari pe care ni le punem atunci cand vrem sa ne achizitionam o canapea noua in living! Nici nu este de mirare, la cate modele si stiluri sunt pe piata este greu sa alegi piesa care avantajeaza si se incadreaza cel mai bine in interiorul tau. Iata cateva sfaturi care te ajuta sa alegi canapeaua ideala:
1. Inainte de a pleca la cumparaturi masoara locul in care doresti sa amplasezi noua canapea. Daca o vei pozitiona la perete sau intr-un spatiu destul de ingust trebuie sa alegi o canapea cu cel putin 15 cm mai mica decat zona respectiva. Afland dimensiunea exacta de care ai nevoie nu vei mai pierde timpul studiand diverse modele.
2. In cazul in care locuiesti la bloc, poti apela la o canapea extensibila. Nu se stie niciodata cand vei avea musafiri peste noapte si scapi de grija cazarii. Sau mai poti apela la un coltar. Aceste modele sunt ideale si nu vei mai fi nevoit sa cumperi si fotolii pentru livingul tau.
3. In general, canapeaua este elementul central al livingului. Din acest motiv ea trebuie sa se asorteze cu intreaga incapere : pereti, covoare, pardoseala, accesorii, corpuri de iluminat etc. Ideal ar fi sa alegem acest corp intr-o nuanta contrastanta cu cea a peretilor si a pardoselii. Astfel va iesi mult mai bine in evidenta. Altfel spus: pentru peretii deschisi optati la o canapea intr-o nuanta inchisa si pentru cei zugraviti intr-o nuanta inchisa alegeti o canapea deschisa.
4. Indicat este ca atunci cand doriti sa schimbati canapeaua sa schimbati si perdelele, draperiile si covoarele. Astfel va veti putea orienta mult mai bine in privinta nuantelor si a modelelor.
5. La moda, in acest an, sunt canapelele tapitate, cu modele. Daca doriti sa fiti in trend si sa va achizitionati o canapea cu design si model modern, lasati peretii intr-o nuanta placuta, simpla. Astfel nu veti risca sa incarcati camera foarte mult si veti crea un echilibru perfect.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.