Setari Cookie-uri

In stil traditional...

Inainte de a ne bucura de piata bogata a decoratiunilor interioare si a pieselor moderne de mobilier, am locuit in case decorate in stil traditional. Simple si calduroase, cu bun gust si primitoare ...

Mobilier si decoratiuni
Mobilierul in stil traditional trebuie sa fie realizat din lemn masiv. Designul este compus din linii drepte si curbe iar deseori intalnim modele proeminente - basoreliefuri pe diverse teme. Nuantele ideale pentru mobilierul traditional sunt cele deschise, insa putem lasa si culoarea naturala a materialului in cauza. Pardoseala unei astfel de locuinte trebuie sa fie din lemn masiv: dusumea sau parchet. Amplasarea mobilierului se face in linie dreapta, in functie de piesa de rezistenta a camerei respective ( in living canapeaua si biblioteca sunt pozitionate pe peretele opus semineului iar patul din dormitor este regasit pe cel mai generos perete al incintei ). Decoratiunile sunt amplasate la vedere, asemenea unor trofee importante iar corpurile de iluminat indicate sunt lampile cu abajur, in culori vii, inalte.
Pentru ca stilul traditional inspira caldura se pune accent, in decorarea locuintei, pe materiale naturale si culori vesele. Pentru a te bucura de o locuinta linistita poti opta pentru designul traditional, caracterizat de un farmec aparte!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.