Setari Cookie-uri

Conceptul de "locuinta moderna"!

In viziunea multora dintre noi, conceptul de "locuinta moderna" inseamna o casa dotata cu cea mai noua tehnologie, amenajata cu mobilier in trend, spatioasa si confortabila!

Nu! Nu intelegeti ca nu este bine sa ne reamenajam locuintele sau sa nu ne dorim, sa visam la o schimbare radicala pentru casa noastra. Este vorba doar de a ne schimba locuinta pentru a ne bucura din plin de modificarile si noile achizitii facute, nu doar pentru a le amplasa ca pe niste obiecte de arta pe care sa le prezentam prietenilor si cunostintelor.
Conceptul de "casa moderna" variaza pentru fiecare dintre noi, in functie de posibilitatile pe care le avem. Intr-adevar trebuie sa tinem cont de armonizarea nuantelor, de stilul pieselor de mobilier, de amplasarea accesoriilor etc. Dar trebuie sa avem in vedere si ceea ce ne reprezinta cu adevarat, ceea ce ne ofera libertate de miscare, ceea ce ne ofera confort si relaxare. Asa ca, inainte de a face schimbari, trebuie sa ne cunoastem mai bine, iar abia apoi putem trece la imbinarea nuantelor si la achizitionarea mobilierului.
Cu alte cuvinte: o locuinta moderna trebuie sa te reprezinte pe TINE si apoi sa se inscrie in trendul anului in curs!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.