Setari Cookie-uri

Conceptul de "locuinta moderna"!

In viziunea multora dintre noi, conceptul de "locuinta moderna" inseamna o casa dotata cu cea mai noua tehnologie, amenajata cu mobilier in trend, spatioasa si confortabila!

In viziunea multora dintre noi, conceptul de "locuinta moderna" inseamna o casa dotata cu cea mai noua tehnologie, amenajata cu mobilier in trend, spatioasa si confortabila! Ce-i drept nu putem contesta ca acest concept este inteles gresit, putem doar sa afirmam ca, de cele mai multe ori, locuintele noastre proaspat reamenajate nu se apropie deloc de definitia prezentata putin mai sus. Oare nu ne documentam suficient? Sau nu suntem siguri de propriile gusturi si din acest motiv imbinam gresit nuantele cu stilul mobilierului si designul corpurilor de iluminat? Pentru a reusi sa fim designeri in prorpiile noastre case cred ca este nevoie, pentru inceput, de clarificarea anumitor aspecte.
O locuinta moderna nu inseamna sa zugravim peretii in nuantele care ne plac noua, nu inseamna sa cumparam ultimul model de canapea si sa o amplasam in living. Nu inseamna sa inlocuim tot ceea ce este vechi cu ultimele modele de .... electrocasnice, covoare si lista poate continua la nesfarsit. Un alt aspect pe care trebuie sa il luam in calcul, inainte de a ne reamenaja casa in stil modern, este faptul daca suntem sau nu pregatiti pentru o "locuinta moderna", daca ne putem adapta noilor tehnologii si stiluri. Este foarte clar ca 90% dintre produsele pe care le vedem, prin intermediul a diverse surse, ne plac foarte mult si dorim sa ne bucuram de ele in propriile noastre case. Insa, la cate dintre acestea ne putem adapta noi? A-ti reamenaja casa in trend, sau modern, sau cum dorim noi sa spunem inseamna a ne schimba si stilul de viata. Ceea ce vreau sa spun este faptul ca nu are rost sa achizitionezi ultimul model de canapea daca o vei acoperi tot cu patura veche deoarece "se murdareste si a costat foarte multi bani"! Nu are sens nici sa iti cumperi ultimul model de masina de spalat daca esti hotarat sa o folosesti doar o data pe saptamana deoarece "consuma foarte mult". Este valabil si pentru fotoliile cu design superb pe care noi le ascundem sub huse vechi pentru "a le proteja".
O locuinta moderna inseamna, in mod special, o casa in care noi sa ne simtim bine, in care sa ne bucuram de tot ce avem in ea fara sa ne facem griji ca "se strica/murdareste si costa mult". Inseamna o locuinta care sa ne defineasca stilul de viata, personalitatea si in care sa ne simtim "acasa".
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.