Trend 2008

Trend 2008
Kudika
16 Ianuarie 2008

2008 este un an ce aduce un trend nou, bazat pe piese ecologice, design hi-tech, minimalism si lux, produse foarte bune calitativ si solutii de design inovatoare.

2008 este un an ce aduce un trend nou, bazat pe piese ecologice, design hi-tech, minimalism si lux, produse foarte bune calitativ si solutii de design inovatoare. Colectiile 2008-2009 inlocuiesc piesele cu forme "ciudate" cu cele cu linii clare,elegante. Sunt aduse in prim plan piesele unicat, realizate din materiale naturale. Trendul 2008-2009 este definit prin: imaginatie, originalitate, vibratii si magie.
Stil in 2008
Lux, eleganta si rafinament ... sunt elementele definitorii ale designului interior in 2008. Indiferent ca vorbim despre finisaje, mobilier, accesorii sau decor acestea trebuie sa defineasca luxul si eleganta. Anul acesta putem spune “la revedere!” stilului minimalist, inlocuindu-l pe acesta cu un stil bogat, accesorizat. Vom regasi elemente ale stilurilor Art-Deco, Baroque, Cubism si Oriental. Este recomandat sa tinem cont de principiile Zen in amenajarea locuintei.
Amenajarea locuintei in 2008
Pardoseli. Pentru finisarea pardoselilor, anul 2008 propune materiale naturale: parchet masiv sau triplu stratificat, piatra naturala sau placi ceramice. Pentru pardoselile calde sunt recomandate esentele de nuc, bambus,frasin si artar, lacuite, foarte lucioase. Anul acesta sunt recomandate placi ceramice de mici dimensiuni, si chiar mozaicul. Un mare accent este pus pe placile ceramice decorative, ideale pentru a crea spatii unice, persoanalizate. Jocurile cromatice, combinatiile de culori: portocaliu-alb, bleu-gri, alb-lila, negru-galben, alb-negru, alb-verde, rosu-alb, sunt nelipsite in decorurile realizate din placi ceramice.
Pereti. Tapetul este unul dintre materialele care nu trebuie sa lipseasca in acest an. Tapetul textil, cu diferite modele este ideal pentru orice incapere. Tapetul foto este de asemenea un element foarte important in amenajarea locuintei. Pe suprafete mici de perete este recomandata aplicarea unui tapet cu un model incarcat, in culori tari.
Mobilarea locuintei
Mobilierul de mari dimensiuni, realizat din materiale naturale este in trend in 2008. Spre deosebire de anii trecuti, anul acesta sunt la mare cautare piesele de mobilier elegante, foarte accesorizate. De asemenea se pune accent si pe piesele de mobilier realizate in stil oriental. Calitatea finisajelor si a materialelor folosite, functionalitatea pieselor de mobilier sunt la fel de importante ca si designul acestora.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri