Setari Cookie-uri

Amenajarea camerelor mici!

Amenajarea camerelor mici este o problema foarte mare! Cum sa pozitionam mobila, ce culori sau obiecte decorative sa alegem, la ce sa renuntam si ce sa oprim in casa pentru a pastra spatiul interior aerisit si echilibrat?

Obiecte decorative
In locuintele cu incaperi mici este indicat sa pozitionati obiecte decorative putine, acestea avand insa dimensiuni mari. De exemplu, in locul a patru tablouri mici, adaugati unul mare. Nu incarcati politele sau rafturile cu numeroase figurine si lumanarele mici ci pozitionati-le doar pe cele preferate si cu dimensiuni mai mari. Alegeti decoratiunile in nuante luminoase, care sa contina o singura tema si care sa se asorteze, din punct de vedere cromatic, cu perdelele, covorasele etc. Nici fotografiile de familie nu trebuie sa se gaseasca intr-un numar mare. Un alt lucru pe care il puteti face este acela de a ilumina bine incaperile locuintei. Si, daca tot doriti sa incalziti atmosfera casei, optati pentru diverse veioze si lampi, diferite ca marimi si forme, cu designe simple si nuante potrivite! Si oglinzile au un rol important in amenajarile cu dimensiuni reduse deoarece redau senzatia de fluiditate, reflectand lumina.
Pentru ca foarte multi dintre noi dorim sa ne reamenajam casele in acest an este bine sa tinem cont de aceste lucruri si sa le respectam pe cat de mult putem. Asteptam pozele si experientele dumneavoastra!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.