Setari Cookie-uri

Sarbatori ... cu bani putini!

De multe ori intampinam probleme materiale in perioada Sarbatorilor de iarna! Impodobirea locuintelor, a bradului de Craciun, cadouri pentru cei dragi, pregatiri de Revelion si multe alte cheltuieli intervin in luna decembrie in fiecare familie.

- Pentru ca lumanarile parfumate sunt extrem de scumpe in aceasta perioada, evita sa le cumperi. Mai bine achizitionati cateva portacale, le decojiti si puneti cojile in tavite imbracate in staniol amplasandu-le apoi pe calorifere. Ornand aranjamentul cu putine ramurele de brad veti reusi sa redati interioarelor o mireasma proaspata de sarbatori. Si scortisoara va avea acelasi efect!
- Stim cu totii ca masa de Craciun trebuie sa fie spectaculoasa. Exista numeroase accesorii pentru a decora acest spatiu insa noi trebuie sa alegem doar ceea ce ne permitem. O fata de masa rosie, servetele albe si un aranjament din crengute de brad cu lumanari vor inlocui perfect florile si accesoriile scumpe din comert.
- Folositi staniol si pamblica rosie pentru a impodobi ghivecele cu flori din casa. Nu trebuie dacat sa imbracati vasele in staniol si apoi sa le prindeti, cu ajutorul capselor, fundite rosii realizate din pamblici.
- Si in privinta specialitatilor culinare putem face economii. Cumparati si gatiti exact ceea ce stiti ca se va consuma. Cred ca am mai trecut cu totii prin situatii de genul: "ce-o sa facem cu atata mancare?". In plus, exista riscul ca aflandu-ne intr-un supermarket, sa fim foarte incantati de ambalajul anumitor prosuse si sa cumparam doar pentru ca "arata placut". Pentru a evita aceste cazuri avem nevoie de o lista stricta de la care sa nu ne abatem. Foarte important: nu plecati sa faceti cumparaturile de sarbatori impreuna cu copiii! Pe parcursul pregatirilor de sarbatori ne vin in minte foarte multe idei. Important este sa punem in practica doar ceea ce ne avantajeaja buzunarele deoarece nu trebuie sa uitam: vom avea cheltuieli si dupa Craciun si Revelion!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.