Setari Cookie-uri

Sarbatori ... cu bani putini!

De multe ori intampinam probleme materiale in perioada Sarbatorilor de iarna! Impodobirea locuintelor, a bradului de Craciun, cadouri pentru cei dragi, pregatiri de Revelion si multe alte cheltuieli intervin in luna decembrie in fiecare familie.

De multe ori intampinam probleme materiale in perioada Sarbatorilor de iarna! Impodobirea locuintelor, a bradului de Craciun, cadouri pentru cei dragi, pregatiri de Revelion si multe alte cheltuieli intervin in luna decembrie in fiecare familie.
Ce economii putem face? La ce cumparaturi sa renuntam pentru a ne putea incadra in bugetul de care dispunem? Nu trebuie neaparat sa renuntam la ceva anume, trebuie doar sa ne organizam timpul si sa ne punem imaginatia si creativitatea la munca. Foarte multe accesorii si ornamente de Craciun pot fi facute si acasa de catre dumneavoastra. Asa ca, primul pas pentru a realiza economii este acela de a face singuri ornamentele de Craciun.
- Renuntati sa cumparati coronita pentru usa de intare, suporturile pentru lumanari si ornamentele pentru masa de Craciun. Decoratiunile mentionate mai sus pot fi facute de intreaga familie. Nu aveti nevoie decat de silicon, crengute de brad, conuri de brad si putin staniol. Puse cap la cap, dupa un plan bine stabilit, vei reusi sa economisesti o suma de bani considerabila.
- Scoate din debara cutia cu globuri de anul trecut. In functie de cate au mai ramas poti decide marimea bradului pe care il vei cumpara. Nu te lasa convins de copiii tai in privinta unui brad mare ci achizitioneaza un bradut cat mai mic deoarece, indiferent de marime, spiritul si atmosfera de Craciun va fi la fel de magica! Alegand bradul potrivit nu vei fi nevoit sa mai cumperi globuri si beteala in plus.
- Realizati impreuna cu restul familiei stelute din carton. Fie le puteti imbraca in poleiala, fie le pot colora copiii dumneavoastra. Puteti agata si de lustra cateva crengute de brad impodobite cu decoratiunile personalizate.
- Copii sunt foarte sensibili in aceasta perioada. Exact cum noi, cei mari, tinem minte si acuma Craciunurile petrecute alaturi de familie, tot astfel isi vor aminti si ei! Asa dar trebuie sa decoram putin si spatiul lor. Puneti fundite rosii si caciulite de Mos Craciun jucariilor din camera lor. Beteala sau chirlande la ferestre si un mic aranjament din crengute de brad. Toate acestea vor crea si mai multa magie in ziua de Craciun.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.