Setari Cookie-uri

Amenajati corect baia de serviciu

In apartamentele de bloc cu patru camere baia de serviciu joaca un rol foarte important, contribuind intr-o mare masura, la confortul membrilor familiei.

Obiecte sanitare si mobilier
Obiectele sanitare si piesele de mobilier necesita o alegere foarte atenta. Este, intr-adevar, foarte cmplicat sa creezi o amenajare functionala si aerisita intr-un spatiu mic, cum este o baie de serviciu. Indicate in aceasta incinta sunt chiuvetele din sticla, prinse direct in perete. Prin transparenta lor vor oferi un plus de spatialitate camerei. Pentru vasul de wc apelati la un model pe colt. Aceasta varianta va lasa mai mult loc liber. In anumite cazuri puteti pozitiona si o mica cabina de dus pe colt. Sau, daca renuntati la acest obiect, veti avea loc pentru un dulap inalt si ingust, cu rafturi unde sa depozitati prosoapele sau alte utilitati necesare salii de baie.
Accesorii
Spatiul destinat unei astfel de incaperi este foarte pretios. Asa ca renuntati la diverse accesorii (gen lumanarele parfumate, saruri de baie etc.) care nu au o utilitate practica ci mai mult decorativa in aceasta incinta. Cu alte cuvinte, baia de serviciu are o functionalitate clara si bine definita. Aici trebuie sa amplasam doar lucrurile si obiectele practice, de care avem concret nevoie. Indicat ar fi sa se renunte la cabina de dus pe colt si sa se amplaseze in locul ei masina de spalat rufe. Trebuie sa profitati, mai ales intr-un apartament de bloc, de aceasta baie de serviciu.
In cazul in care, locuinta dumneavoastra nu este dotata cu o baie de serviciu si doriti sa realizati una trebuie sa apelati urgent la un specialist care sa realizeze corect instalatia. Cu tevile de apa nu este de glumit!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.