Amenajati corect baia de serviciu

Amenajati corect baia de serviciu

In apartamentele de bloc cu patru camere baia de serviciu joaca un rol foarte important, contribuind intr-o mare masura, la confortul membrilor familiei.

In apartamentele de bloc cu patru camere baia de serviciu joaca un rol foarte important, contribuind intr-o mare masura, la confortul membrilor familiei.
Placi ceramice
Baile secundare beneficiaza de spatii foarte mici. Din acest motiv ele trebuie amenajate cu mare grija, astfel incat sa nu incarcam atmosfera din punct de vedere vizual. Cele mai potrivite placi ceramice pentru baia de serviciu sunt cele in nuante pale, discrete, relaxante sau chiar in alb. Acestea au rolul de a reda incaperii o senzatie de spatialitate. Placile ceramice cu modele stridente vor ingusta si incarca atmosfera din incinta respectiva. Pentru a creea totusi o imagine mai vie si mai primitoare, puteti opta pentru cateva placi ceramice cu model, pe care sa le amplasati aleatoriu. Sau pozitionati-le in partea inferioara, pe pardoseala sau pe pereti pana la nivelul ochilor, continuand apoi cu o nuanta calda.
Obiecte sanitare si mobilier
Obiectele sanitare si piesele de mobilier necesita o alegere foarte atenta. Este, intr-adevar, foarte cmplicat sa creezi o amenajare functionala si aerisita intr-un spatiu mic, cum este o baie de serviciu. Indicate in aceasta incinta sunt chiuvetele din sticla, prinse direct in perete. Prin transparenta lor vor oferi un plus de spatialitate camerei. Pentru vasul de wc apelati la un model pe colt. Aceasta varianta va lasa mai mult loc liber. In anumite cazuri puteti pozitiona si o mica cabina de dus pe colt. Sau, daca renuntati la acest obiect, veti avea loc pentru un dulap inalt si ingust, cu rafturi unde sa depozitati prosoapele sau alte utilitati necesare salii de baie.
Accesorii
Spatiul destinat unei astfel de incaperi este foarte pretios. Asa ca renuntati la diverse accesorii (gen lumanarele parfumate, saruri de baie etc.) care nu au o utilitate practica ci mai mult decorativa in aceasta incinta. Cu alte cuvinte, baia de serviciu are o functionalitate clara si bine definita. Aici trebuie sa amplasam doar lucrurile si obiectele practice, de care avem concret nevoie. Indicat ar fi sa se renunte la cabina de dus pe colt si sa se amplaseze in locul ei masina de spalat rufe. Trebuie sa profitati, mai ales intr-un apartament de bloc, de aceasta baie de serviciu.
In cazul in care, locuinta dumneavoastra nu este dotata cu o baie de serviciu si doriti sa realizati una trebuie sa apelati urgent la un specialist care sa realizeze corect instalatia. Cu tevile de apa nu este de glumit!

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2007
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri