Culori si stiluri pentru baia ta

Culori si stiluri pentru baia ta

Asa cum orice incapere prinde viata datorita culorilor si accesorilor si sala de baie capata o noua imagine daca "imbraca" nuantele potrivite!

Asa cum orice incapere prinde viata datorita culorilor si accesorilor si sala de baie capata o noua imagine daca “imbraca” nuantele potrivite!
O baie moderna si confortabila inseamna armonie intre pardoseala, pereti, obiecte sanitare si piese de mobilier. Ce nuante sunt indicate intr-o baie mica? Ce nuante se potrivesc unei bai mari? Cum sa decoram o baie in functie de personalitatea noastra?
Bai mari
Intr-o baie mare totul este permis. Nu exista reguli pentru un anumit tip se mobilier, pentru un anumit design al obiectelor sanitare sau pentru combinatiile de culori. Ceea ce trebuie sa aveti in vedere este stilul dorit. Trebuie, pentru a nu exista riscul aparitiei discrepantelor, sa urmati acelasi tip de design. Daca optati pentru o chiuveta patrata, alegeti un vas de wc si o cabina de dus/cada in aceeasi forma. Adica urmariti aceleasi forme geometrice. Pentru a forma un tot unitar alegeti placi de gresie si faianta tot patrate. Chiar si cele tip mozaic sunt potrivite. Important este sa nu va abateti de la forma geometrica a obiectelor sanitare.
In cazul in care acestea au un design rotund, apelati cu incredere la placi ceramice cu modele rotunde. Chiar si oglinda si piesele de mobilier trebuie sa imbrace aceasta forma. Gama de corpuri pentru baie, existenta la ora actuala pe piata, este foarte variata astfel incat veti gasi cu usurinta cel mai potrivit design.
Tot intr-o sala de baie, importante sunt si accesoriile. Nu imbinati stilurile de design. Chiar daca va surad anumite tipuri de baterii este recomandat sa optati pentru cea care se potriveste cel mai bine chiuvetei dumneavoastra.
Nuantele potrivite pentru o baie cu dimensiuni generoase sunt in numar foarte mare. Aveti voie sa alegeti orice combinatie. Puteti alege gresie verde si faianta portocalie. Sau puteti conbina placi cu aceste culori realizand un model interesant. Atat verdele cat si portocaliul exprima vitalitate si dinamism.
O baie sobra permite combinatiile urmatoare: alb si negru, rosu si negru, rosu si alb, verde si negru. Nu trebuie decat sa va puneti imaginatia la treaba!
Bai modeste Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri