Kudika
16 Noiembrie 2007

Asa cum orice incapere prinde viata datorita culorilor si accesorilor si sala de baie capata o noua imagine daca "imbraca" nuantele potrivite!

In ceea ce priveste amenajarea unei bai cu dimensiuni mici exista cateva reguli clare. accesoriile si obiectele sanitare trebuie sa fie cat mai simple ca design. Intr-o astfel de incapere sunt indicate nuantele calde si placile ceramice cu modele foarte simple. Corpurile de mobilier potrivite unei sali de baie modesta sunt cele suspendate, cu rafturi deschise, din sticla sau in culori calde. Puteti opta pentru gresie cafea cu lapte si faianta bej.
Desi se spune ca albul creeaza sensatia de spatialitate acesta are si cateva defecte. In primul rand baia dumneavoastra va arata ca una de spital, in al doilea rand va avea un aspect foarte rece. Asa ca este bine sa incercati totusi o combinatie de culori calde.
Si in aceasta incinta accesoriile au rolul lor. Cu ajutorul acestora puteti oferi un plus de viata incaperii fara sa exagerati foarte mult.
Inainte de a va apuca insa de a cumpara alte obiecte sanitare si corpuri noi de mobilier pentru baie, puteti realiza un mic desen despre modul in care va arata viitoarea baie. In orice caz, o documentare pe saiturile de specialitate este necesara!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.