Setari Cookie-uri

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din casa!

De cele mai multe ori acordam importanta dotarii locuintei cu produsele si obiectele pe care le folosim cel mai des. Asadar, in fiecare casa vom gasi de la electrocasnice pana la obiecte decorative etc. Exista insa si cateva lucruri la fel de importante ca cele mentionate mai sus dar, pentru ca nu avem nevoie de ele zilnic, uitam sa le cumparam!

Se apropie luna cadourilor, al meselor festive de sarbatori si al "surprizelor dulci". Cum putem controla in aceasta perioada caloriile? Nu stiu cum ne vom putea abtine, insa ne putem verifica greutatea cu ajutorul unui cantar electronic de baie. Veti afla sigur cat de mult v-ati rasfatat de sarbatori!
Un necaz nu vine niciodata singur! Exact cand iti este lumea mai draga si abia ai reusit sa te incalzesti dupa o zi lunga si friguroasa se strica clanta de la usa. Ce te-ai face fara trusa de scule din debara? Pentru a evita cumparaturile neplacute trebuie sa o achizitionezi din timp.
Sa nu uitam nici de desfacatorul de vin. Este greu sa scoti dopul cu un cutit, mai ales cand oaspetilor tai le este '"sete"!
Toate aceste lucruri, desi par neinsemnate, contribuie la buna-stare a caminului tau. Deoarece o casa confortabila nu necesita doar piese de mobilier si electrocasnice, nu uita sa adaugi si aceste obiecte pe lista ta de cumparaturi!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.