Setari Cookie-uri

Ce nu trebuie sa iti lipseasca din casa!

De cele mai multe ori acordam importanta dotarii locuintei cu produsele si obiectele pe care le folosim cel mai des. Asadar, in fiecare casa vom gasi de la electrocasnice pana la obiecte decorative etc. Exista insa si cateva lucruri la fel de importante ca cele mentionate mai sus dar, pentru ca nu avem nevoie de ele zilnic, uitam sa le cumparam!

De cele mai multe ori acordam importanta dotarii locuintei cu produsele si obiectele pe care le folosim cel mai des. Asadar, in fiecare casa vom gasi de la electrocasnice pana la obiecte decorative etc. Exista insa si cateva lucruri la fel de importante ca cele mentionate mai sus dar pe care uitam sa le cumparam, deoarece nu avem nevoie de ele zilnic!
Va amintiti cand ati fost dumneavoastra, sau un alt membru din familie, racit? Cand ati sunat medicul de familie iar acesta v-a intrebat ce temperatura aveti? Ei bine, multi dintre noi ignoram importanta unui termometru in locuinta noastra sub pretextul ca: racim doar o data pe an. Nu are importanta de cate ori racesti intr-un an, ar fi minunat sa nu racim niciodata. Insa, un termometru este necesar in fiecare casa. Si pentru ca se apropie iarna, mai avem inca timp sa mergem la farmacie si sa achizitionam unul.
Vara a trecut si, din fericire sau nu, nu am avut parte de multe ploi. Si chiar daca ne-a prins ploaia pe drum, de cateva ori, sunt sigura ca a fost o placere deoarece afara era cald si nu exista riscul sa racim. Noiembrie este vremea ploilor reci. Asa ca este bine sa cumpati umbrele noi pentru fiecare membru al familiei. O umbrela cu un model vesel va aduce putina lumina in ziua copilului dumneavoastra.
Am trecut deja la incaltamintea de toamna- iarna. Sau daca inca nu, o sa facem acest lucru in curand. Asa ca, nu uitati, data viitoare cand va duceti la cumparaturi, sa puneti in cosul dumneavoastra si doua cutii de curatat incaltamintea. Pun pariu ca peria cumparata anul trecut s-a tocit si nu mai lustruieste bine!
Si pentru ca afara este frig si evitam sa mai iesim in oras, trebuie sa inlocuim plimbarile prin parc cu altceva. Asa ca achizitionati un set de carti nou sau jocul preferat iar distractia din weekend se va muta la dumneavoastra acasa.
Dupa o zi lunga si friguroasa de lucru obisnuim sa ne relaxam, inainte de culcare, cu o baie fierbinte. Dotati-va astfel sala de baie cu un radio de baie si cu trusa de perii necesara. In plus, cateva lumanari parfumate vor avea un efect garantat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.