Setari Cookie-uri

Amenajati-va corect si elegant dormitorul!

Foarte multi dintre noi considera ca dormitorul este camera cel mai simplu de amenajat. Adica avem nevoie doar de un pat confortabil si de un dulap pentru haine. Din pacate insa, pentru a beneficia de un somn linistit si odihnitor, trebuie sa tineti cont si de alte lucruri in aceasta incinta!

La atmosfera calda si relaxanta a dormitorului contribuie si corpurile de iluminat. Astfel, imbinati potrivit lumina naturala cu cea artificiala. Puteti apela la solutia de tavan cu scafe (din gips carton), cu spoturi amplasate discret deasupra patului. Obiectele decorative au si ele un rol foarte important. Alese cu grija vor oferi un plus de intimitate camerei dumneavoastra. Alegeti tablouri cu peisaje, sau poze de familie inramate si amplasatile la nivelul privirii. Atunci cand optati pentru amplasarea unui tablou tebuie sa tineti cont de rama acestuia. Cadrele din lemn se potrivesc unei amenajari clasice sau traditionale. Operele ce ilustreaza anumite scene de viata sau pictura naiva sunt indicate intr-o amenajare vesela si dinamica. Pictura abstracta, de asemenea, isi gaseste locul potrivit intr-un decor contemporan.
Indiferent de tipul amenajarii pe care doriti sa il creati in propiul dormitor este bine sa tineti cont de aceste sfaturi. O camera amenajata corect poate face minuni atunci cand stai in ea, mai ales cand este vorba de somnul tau!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.