Setari Cookie-uri

Amenajarea unui apartament cu doua camere

Cele mai mari probleme de care se lovesc persoanele care locuiesc la bloc sunt lipsa spatiului si atmosfera incarcata.

Pentru ca aceste doua incinte - bucataria si livingul - vor forma o singura camera (separate doar de un bar ce poate fi folosit si ca loc de servit masa) trebuie sa fie un tot unitar de culoare si lumina.
Dormitorul unui apartament de doua camere sufera de aceeasi problema: spatiul modest. Nu aveti nevoie de mobila multa nici aici, ci doar de un pat pe mijloc, marginit de doua noptiere, si un corp de mobilier tip dressing (cu sertare reglabile, suport de incaltaminte etc). Si in aceasta incapere sunt importante nuantele. Asa ca tineti cont de lumina si de cromatica pe care o alegeti.
Un apartament de bloc cu doua camere sigur beneficiaza de o debara si de un balcon. Debaraua o puteti amenaja cu rafturi si sertare. Acolo veti putea depozita haine sau diverse obiecte pe care nu trebuie sa le folositi zilnic ci doar la anumite ocazii. Si in balcon puteti face cateva transformari. Din gips-carton realizati niste polite (doar dupa ce ati inchis balconul) si veti avea o mini camara cu rafturi.
Inainte de a face astfel de modificari trebuie sa va documentati putin, sa va puneti in ordine ideile si sa va inarmati cu mult curaj! Asa ca, scapati de superstitii si idei preconcepute si jucati-va de-a designerul in propria dumneavoastra casa! Sunt sigura ca veti avea o locuinta mai aerisita, mai moderna si mai confortabila chiar si la bloc!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.