Setari Cookie-uri

Sapte principii de la care sa porniti in amenjarea unui interior

Modul in care un designer ajunge sa va ofere solutiile de decorare ideale pentru casa voastra poate parea misterios, impenetrabil, rezultatul mai degraba al inspiratiei si experientei decat al vreunei metode anume.

Modul in care un designer ajunge sa va ofere solutiile de decorare ideale pentru casa voastra poate parea misterios, impenetrabil, rezultatul mai degraba al inspiratiei si experientei decat al vreunei metode anume. Toate acestea pot fi adevarate, insa realitatea este ca pana si cei mai mari artisti ai interioarelor urmeaza cativa pasi simpli, ce ii ajuta sa isi organizeze ideile si sa inteleaga care sunt cerintele spatiului pe care trebuie sa-l amenajeze.


Primul pas este sa definiti foarte exact la ce va fi folosita camera respectiva - nu ne referim aici la etichete generale ca "living", "dormitor" samd. Trebuie sa detaliati toate activitatile pe care le veti desfasura aici, cat de des, cate persoane (din familie si din afara ei) vor fi implicate samd. Spre exemplu, intr-un living se poate servi masa, privi la televizor, socializa cu invitati si prieteni de familie, copii se pot juca, se poate chiar dormi pe canapea samd. Luati totul in considerare, pentru a evita surprizele neplacute.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.