Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Daca intr-un articol trecut analizam posibilitatile pe care le au proprietarii locuintelor de inchiriat de a-si decora apartamentele astfel incat sa atraga chiriasi cat mai multi si de o cat mai buna calitate, este timpul sa examinam si fata cealalta a monedei - din perspectiva chiriasului, o locuinta inchiriata are o serie de inconveniente fata de una proprietate personala, nu cel mai putin important fiind restrictiile impuse de proprietar asupra felului in care decoram casa.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

De cele mai multe ori, nu este permisa varuirea peretilor in alta culoare decat albul care este 'norma', si, bineinteles, de modificari mai importante cum este repartitionarea sau schimbarea gresiei si a faiantei nici nu poate fi vorba. Trebuie deci gasite modalitati prin care ne putem exprima personalitatea, fara a aduce modificari permanente spatiului in care locuim.

Daca doriti sa adaugati un strop de culoare albului si bejului care, inevitabil, vor fi tenta dominanta a oricarei locuinte inchiriate, puteti adauga accente puternice ajutorul mobilei si a draperiilor. Atunci cand apartamentul este nemobilat, este, bineinteles, cu atat mai usor - o canapea de un rosu aprins, sau un fotoliu verde deschis, sunt optiuni la moda si accesibile pentru a inveseli orice spatiu. Daca exista deja o mobila furnizata de proprietar, care trebuie sa fie pastrata, puteti puncta spatiul cu perne de forme interesante si in culori aprinse, sau puteti acoperi canapele si fotolii in culori sterse cu ajutorul cuverturilor in nuante dorite de dumneavoastra.

Alta varianta este sa acoperiti chiar peretii cu niste carpete bine alese - puteti aplica aici aceleasi principii ca in cazul tapetului, utilizand pentru asta doar un perete, ce devine centrul de interes al incaperii, si fundalul pentru cea mai importanta zona a acesteia. Bineinteles, nu ne referim la celebrele carpete cu 'Rapirea din serai' - exista tesaturi de bun gust care pot fi utilizate fara probleme, cu un pic de imaginatie, pentru a inveseli un perete gol.

Folositi-va de iluminat in avantajul dumneavoastra - cu ajutorul unor lampi sic bine plasate puteti obtine acelasi efect cu spoturile pe care puteti sa le instalati. Veti crea o ambianta placuta, intima pentru serile linistite, scotand din circuitul casei zonele care va amintesc de cele intamplate peste zi si va impiedica sa va relaxati - biroul si calculatorul sunt principalele amenintari!

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: