Setari Cookie-uri

Bucataria noastra cea de toate zilele

Pe buna dreptate, bucataria este considerata 'inima' oricarui camin, centrul in jurul caruia se organizeaza viata de familie: aici ne intalnim dimineata la cafea, aici pregatim masa de pranz, aici luam gustarea de seara.

Pe buna dreptate, bucataria este considerata 'inima' oricarui camin, centrul in jurul caruia se organizeaza viata de familie: aici ne intalnim dimineata la cafea, aici pregatim masa de pranz, aici luam gustarea de seara. De multe ori este cea mai animata camera din casa, mereu prinsa intr-un du-te vino permanent, iar aromele care razbat de aici contribuie la senzatia de familiaritate si de 'acasa' atat de necesara oricarei locuinte, amintind de clipele cele mai fericite ale copilariei.

Viata noastra este, insa, mult diferita de cea a generatiilor anterioare, societatea ne impune acum un cu totul alt ritm si ne solicita in mai multe directii concomitent; de aici, provocarea aruncata designerilor de a adapta spatiul traditional al bucatariei la rigorile vietii moderne, pastrand insa intact spiritul si incarcatura afectiva care anima bucataria bunicii sau a matusii preferate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.