Kudika
13 Iulie 2007

Pe buna dreptate, bucataria este considerata 'inima' oricarui camin, centrul in jurul caruia se organizeaza viata de familie: aici ne intalnim dimineata la cafea, aici pregatim masa de pranz, aici luam gustarea de seara.


Culoarea electrocasnicelor este bine sa corespunda in cele doua zone; daca alegeti un cuptor cu microunde si un frigider din otel inoxidabil, designul televizorului este ideal sa includa accente din acelasi material. Utilizati din plin spoturi cu intensitate reglabila: o incapere mare poate parea neprietenoasa atunci cand este pe jumatate goala (activitatea se concentreaza intr-o singura parte), iar cu ajutorul iluminatului local puteti scoate din circuit zonele nefolosite intr-un moment dat, creand o atmosfera mai intima in celelalte.

Mentineti o schema de culori echilibrata, bazata pe doua culori principale (dominanta - 60%, si secundara - 30%), plus accente. Culoarea mobilei poate juca rolul dominantei, iar a dotarilor si suprafetelor de lucru, pe cel al culorii secundare. In mare, aceleasi principii valabile pentru celelalte camere si aplica si bucatariei, trebuie doar sa acordati atentia necesara specificului si functionalitatii aceste camere atat de importante in economia locuintelor noastre.
Cum sa ai o bucatarie primitoare si aerisita
4 obiceiuri in amenajari interioare, de care trebuie sa scapi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.