Setari Cookie-uri

Amenajarea pe cont propriu

Achizitionarea unei locuinte reprezinta un moment important in viata fiecaruia dintre noi, un motiv de bucurie pentru intreaga familie.

Achizitionarea unei locuinte reprezinta un moment important in viata fiecaruia dintre noi, un motiv de bucurie pentru intreaga familie. Avem cheile casei, dar, de cele mai multe ori, mai avem destule probleme de rezolvat pana la inaugurarea cu sampanie si prieteni apropiati.

Sa presupunem ca apartamentul este destul de bine compartimentat, dar finisajele lasa de dorit. Trebuie sa inlocuim gresia, faianta, sa alegem parchetul, culorile peretilor, corpurile de iluminat, mobila, accesoriile… Sunt destule drumuri de facut, ceea ce inseamna timp pierdut, oboseala, nervi incordati. Daca vrem o amenajare elaborata, cu scafe, pereti si nise din gips-carton, atunci lucrurile se complica.

Poti apela la ajutor specializat in design interior, daca vrei sa-ti usurezi munca si sa-ti vezi locuinta transformata in cuibul confortabil si elegant la care ai visat atat! Nu uita ca, daca fiecare din noi poate zugravi, isi poate schimba singur covoarele si perdelele, nu acelasi lucru se poate spune cand se doreste obtinerea unui "New look" unitar si armonios pentru intreaga locuinta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.