Setari Cookie-uri

Tendintele 2010 in designul de mobilier pentru gradina

Terasa constituie un spatiu de refugiu si de odihna, este locul in care casa se contopeste cu natura, este puntea de legatura dintre interior si exterior. Pentru a putea beneficia de un confort sporit si a va bucura de timpul petrecut aici, este foarte important modul in care aceasta este amenajata. In ultimii ani, designerii au demonstrat o adevarata preocupare in acest domeniu, mobilierul pentru gradina avand o extraordinara rezonanta pe piata de specialitate. Tocmai din aceste motive, cu siguranta doriti ca mobilierul de exterior sa fie intotdeauna cel mai stilat, pentru ca dumneavoastra sa va puteti petrece timpul alaturi de cei dragi.

In cazul teraselor acoperite, sunt recomandate corpurile de iluminat din hartie sau fier forjat, pentru a pastra linia naturala. Canapelele cu bratele din lemn sau metal, o alta tendinta a acestui an, nu numai ca sunt foarte confortabile, dar vor face din terasa dumneavoastra un loc primitor si calduros.
In linii mari, in cazul in care dispuneti de o gradina, profitati la maximum de aceasta si transformati-o intr-o adevarata feerie, intr-un sanctuar al relaxarii si bunei dispozitii.

In imagini: Foto 1: Rattan Wave Loungers With Coffee Table Zebrano -
Rattan Furniture
Foto 2: Bubble Contemporary Garden Sofa Lounger -
Amode
Foto 3: Torino Rattan Day Bed Zebrano -
Rattan Furniture

Un articol de Ana Marin

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.