Setari Cookie-uri

Tendintele 2010 in designul de mobilier pentru gradina

Terasa constituie un spatiu de refugiu si de odihna, este locul in care casa se contopeste cu natura, este puntea de legatura dintre interior si exterior. Pentru a putea beneficia de un confort sporit si a va bucura de timpul petrecut aici, este foarte important modul in care aceasta este amenajata. In ultimii ani, designerii au demonstrat o adevarata preocupare in acest domeniu, mobilierul pentru gradina avand o extraordinara rezonanta pe piata de specialitate. Tocmai din aceste motive, cu siguranta doriti ca mobilierul de exterior sa fie intotdeauna cel mai stilat, pentru ca dumneavoastra sa va puteti petrece timpul alaturi de cei dragi.

Zona in aer liber de care se bucura, in special, cei care locuiesc la casa reprezinta unul dintre cele mai placute locuri pentru relaxare si distractie de care dispune o astfel de locuinta. Terasa constituie un spatiu de refugiu si de odihna, este locul in care casa se contopeste cu natura, este puntea de legatura dintre interior si exterior.

Pentru a putea beneficia de un confort sporit si a va bucura de timpul petrecut aici, este foarte important modul in care aceasta este amenajata. In ultimii ani, designerii au demonstrat o adevarata preocupare in acest domeniu, mobilierul pentru gradina avand o extraordinara rezonanta pe piata de specialitate. Tocmai din aceste motive, cu siguranta doriti ca mobilierul de exterior sa fie intotdeauna cel mai stilat, pentru ca dumneavoastra sa va puteti petrece timpul alaturi de cei dragi.

In 2010, o tendinta rasunatoare in materie de mobilier de gradina este popularitatea continua de care se bucura mobilierul realizat din rachita si, in special, mobilierul din rachita creat pentru toate sezoanele. Astfel, puteti gasi o varietate mai mare de piese disponibile, care sunt finisate cu diferite materiale textile, in diverse imprimeuri atragatoare, cu motive florale sau geometrice.

O piesa care nu trebuie sa lipseasca din gradina dumneavoastra o constituie sezlongul din nuiele impletite, in vreme ce, in materie de mese, se poate observa o precadere pentru cele din fier forjat.
Mai multe companii producatoare de mobilier exterior au introdus mobila din materiale combinate, pentru un surplus de eleganta. Unele dintre acestea au combinat nu numai otelul inoxidabil cu rachita, ci si otelul inoxidabil cu granitul. Rezultatul este unul extraordinar si intareste ideea de a aduce interiorul in exterior la un nou nivel. Mobilierul anului 2010 se bucura de o atentie deosebita acordata detaliilor si aduce laolalta otelul, ratanul, textilele si sticla.

Multe dintre piesele de mobilier de gradina intalnite in tendintele 2010 includ bancutele. Acestea asigura o flexibilitate in ceea ce priveste numarul de locuri si, mai mult, sunt perfecte pentru mesele luate in sanul familiei si pentru petrecerile in gradina. Intrucat exista posibilitatea ca nu tuturor musafirilor sa li se para atragatoare bancile, designerii propun drept alternativa fotoliile prevazute cu perne decorative.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.