Setari Cookie-uri

Amenajarea unei terase mici

Terasa este un loc de reculegere, odihna si relaxare. Dar ce ne facem atunci cand spatiul este foarte mic? Iata cateva sfaturi utile pentru amenajarea unei terase mici, pe care le-am descoperit pe Forum.

In loc sa pui gresie pe jos, care este adevarat ca se curata mai usor, opteaza pentru parchet, de preferat unul inchis la culoare (mahon) care, pe langa faptul ca nu va face nota discordanta cu cadrul natural va da si un aer mai cald atmosferei. Succes la amenajat!"
briyanaa_girl
"Cred ca pentru amenajarea unei terase trebuie folosite culori calde, un sezlong si multe flori. Cu siguranta o sa va simtiti ca in paradis."
lidiac
"Pot sa-ti zic cum este amenajata terasa mea. In primul rand, pe jos este pavata cu bucati sparte de gresie de diverse culori si chituite intre ele, astfel incat da un aspect foarte placut. In partea de jos este imprejmuita cu gardut din lemn, din scandurele subtiri, montate in asa fel incat sa para niste romburi. Pe balustrada am pus jardiniere cu flori, iar terasa am amenajat-o cu o masuta si 2 scaune din rachita."
Daca doresti sa afli mai multe informatii legate de acest subiect sau ai ceva de adaugat te invitam sa participi la aceasta discutie deschisa pe Forumul Condo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.