Setari Cookie-uri

Amenajarea unei terase mici

Terasa este un loc de reculegere, odihna si relaxare. Dar ce ne facem atunci cand spatiul este foarte mic? Iata cateva sfaturi utile pentru amenajarea unei terase mici, pe care le-am descoperit pe Forum.

Terasa este un loc de reculegere, odihna si relaxare. Dar ce ne facem atunci cand spatiul este foarte mic?
Iata cateva sfaturi utile legate de amenajarea unei terase mici, pe care le-am descoperit pe Forum.
andreea4k
"Casa la care locuiesc este prevazuta cu o terasa destul de mica: 2/4 m. Puteti sa-mi dati unele sfaturi pentru amenajarea acestei terase? As dori sa fie un loc de reculegere."
cristinatomotas
"Daca doriti sa fie un loc special si plin de caldura va recomand (daca structura terasei permite) sa realizati un desen simplu si executat din mozaic. Alegand culorile adecvate va fi cu adevarat un loc de tihna, plus ca trainicia nu mai poate fi pusa la indoiala."
vasi_hellboy
"Un sezlong tip canapea, eventual o canapea 3 in 1 si o poti folosi cum vrei. O masuta si flori."
andra4iubi
"Eu consider amenajarea unei terase o metoda de a-ti amenaja propriul colt de rai. As opta pentru terasa rustica pentru a se incadra intr-o armonie perfecta cu natura. Plantele exotice si piesele de mobilier din impletituri sunt ideale pentru realizarea unui spatiu de vis unde sa te poti relaxa dupa o zi obositoare de munca, unde sa iei micul dejun in bataia soarelui sau o cina romantica la lumina lumanarilor. Cred ca visam cu totii la o terasa cu o priveliste speciala, de unde sa putem vedea marea sau muntii, dar chiar daca nu suntem atat de norocosi, putem realiza un spatiu deosebit cu ajutorul ornamentelor florale, putem realiza propria oaza cu plante exotice precum palmierii sau bonsaii.
Fie ca optam pentru scaune impletite sau pentru o sofa moale, ideal ar fi sa utilizam perne decorative. Un izvor atificial decorat cu pietre pentru a intari aspectul rustic sau un acvariu sunt de asemenea idei bune, atat apa cat si pestii avand un efect benefic asupra psihicului, alungand pentru totdeauna stresul din preajma ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.