Setari Cookie-uri

Cum pastram vinul in conditii ideale

Vinul de calitate se pastreaza la o temperatura constanta, in anumite conditii pe care numai o vitrina frigorifica speciala pentru vinuri le poate oferi. O vitrina cu un design elegant poate deveni expresia unei adevarate pasiuni pentru vinuri si un punct de interes al intregii case.

Toate aparatele Vinidor sunt dotate cu un sistem inovator de iluminare cu leduri, care asigura o iluminare uniforma a interiorului. Degajarea minima de caldura a ledurilor permite prezentarea iluminata a vinurilor pentru o perioada indelungata.

Sticla speciala Frigider pentru vin cu tratament anti UV garanteaza pastrarea in siguranta a vinurilor alese. Manerul practic, cu sistem de deschidere integrat, permite ca usa aparatului sa fie deschisa usor, cu minim de efort, iar incuietoarea impiedica accesul nepermis.

Rafturile stabile din lemn pot fi extrase pe sine extensibile, oferind un acces confortabil. Rafturile confectionate manual, din lemn natural, sunt ideale pentru depozitarea sticlelor de Bordeaux. Daca sticlele sunt asezate fata in fata, atunci capacitatea de incarcare a aparatului poate fi utilizata complet. Sistemul flexibil de etichetare ofera o imagine de ansamblu ordonata a sticlelor depozitate.

Citește și:

Raftul de prezentare scoatein evidenta vinurile si serveste la temperarea sticlelor deja deschise. Cu ajutorul cadrului flexibil pot fi expuse pana 6 la sticle de vin.

Sistemul Soft System amortizeaza miscarea la inchiderea usii. Astfel se asigura o inchidere deosebit de lina si sunt impiedicate socurile care pot afecta vinurile. In mod suplimentar, de la un unghi de inchidere de la cca. 45°, usa se inchide automat.

Simbol al calitatii si inovatiei in tari din intreaga lume, aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite de compania Marelvi in Romania, incepand din 2008 si pot fi achizitionate prin magazinele marilor retaileri de electrocasnice din intreaga tara, dar si prin showroom-urile producatorilor de mobila specializati in domeniul produselor incorporabile.

Despre Liebherr
Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Aceasta include frigidere de dimensiuni mici, combine si frigidere, lazi frigorifice, frigidere pentru pastrarea alimentelor si pentru racirea bauturilor, racitoare pentru vinuri si vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii, precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.

Citește și:

Liebherr inseamna astazi un grup de peste 100 de companii, cu aproximativ 30.000 de angajati pe toate continentele, inclusiv Asia.

Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr.

Incepand din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.