Setari Cookie-uri

Piese statement potrivite pentru orice amenajare interioara

Una dintre cele mai simple modalitati de a mentine un echilibru intre functionalitatea mobilierului si stilul personal este prin introducerea pieselor statement.

Piesele de mobilier Piese statement nu mai sunt de mult doar simple obiecte cu scop functional, ci din contra, acestea au dobandit un rol esential in atribuirea unei note unice de personalitate si farmec.
Ca si in moda, stilurile amenajarilor interioare sunt intr-o continua schimbare, insa, indiferent de sezon, originalitatea este intotdeauna in trend! Una dintre cele mai simple modalitati de a mentine un echilibru intre functionalitatea mobilierului si stilul personal este prin introducerea pieselor statement.

In ceea ce priveste individualizarea spatiului personal cu ajutorul mobilierului, Galeriile Noblesse, lider in amenajarile interioare de lux, sunt printre cei mai importanti deschizatori de drumuri. Showroom-urile din Bucuresti si Bacau va pun la dispozitie piese statement extrem de versatile, care pot fi integrate cu usurinta in orice fel de interior, indiferent de stilul abordat. Toate obiectele de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat sunt realizate de designeri celebri, garantand astfel originalitatea si valoarea unica a fiecarei lucrari. Autenticitatea acestora aduce un suflu nou decorului care defineste o locuinta cu atitudine ce poate fi chiar a ta!

Citește și:

O modalitate excelenta de a reconceptualiza o casa sau un apartament pe baza propriului gust este prin produsele cu design “smart”, cum sunt cele comercializate de Galeriile Noblesse. Formele neobisnuite, unghiurile geometrice si texturile liniare ale acestora surprind perfect armonia dintre tehnica si estetic, dintre emotie si rationament. Toate piesele surprind know-how-ul unui stil de viata, expresia unei noi sensibilitati si a propriei personalitati. Dovada in acest sens sta scaunul Acacia, un adevarat “must-have” al interioarelor originale si inedite. Majoritatea obiectelor si accesoriilor statement sunt inspirate din natura, din mediul inconjurator si sunt o alegere excelenta, mai ales daca preferi stilul contemporan-minimalist.

Pentru cei pasionati Piese statement de calatorii si exotism, Galeriile Noblesse propun piese statement in culori vibrante si texturi bogate. Astfel, mobilierul de inspiratie portugheza si accesoriile amplu decorate exprima individualitatea puternica a locuintei si aportul beneficiarului in crearea unei atmosfere degajate. Aceste piese se integreaza perfect stilului eclectic prin utilizarea unor materiale de texturi variate precum: lemnul, marmura sau sticla ce pastreaza un finisaj luxos de inspiratie metalica: argint, aur, aur rose.

Citește și:

Piesele statement din showroom-urile Galeriilor Noblesse sunt totodata lucrari moderne din materiale neconventionale, puternic colorate, care definesc in mod distinct un look modern-excentric. Mobilierul este fabricat din lemn natural si insufla un aer contemporan prin formele neobisnuite si decupajele diferite care transforma lumina intr-o noua piesa de decor. De asemenea, corpurile de iluminat mentin aceeasi individualitate moderna prin structura metalica si contururile inovatoare ce complimenteaza liniile organice ale mobilierului.

Si pentru ca stilul clasic este mereu in tendinte, Galeriile Noblesse propun piese statement comode, practice, cu ale caror forme designerii s-au jucat in fel si chip, dar care imprima o ambianta moderna. Un exemplu in acest sens il reprezinta canapelele Bedda si scaunele Sunrise, ce au texturi bogate si culori care ies oricand in evidenta. Materialele precum pielea si catifeaua au un impact vizual puternic, transformand aceste piese in centrul atentiei.

Citește și:

Lasa propria personalitate sa fie inspiratia pentru alegerea pieselor statement! Astfel, locuinta va capata o nota unitara, care-ti apartine in totalitate si oglindeste perfect stilul de design interior care te caracterizeaza cel mai bine!

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.