Setari Cookie-uri

Design natural: frigiderul cu ardezie de la Liebherr

Atunci cand alegem aparatul frigorific care sa ne reprezinte, o combinatie indrazneata de materiale, culori si forme poate fi o alegere cu un farmec distinctiv. Iar pentru bucatarii cu personalitate puternica, reperul principal va fi un aparat din gama Liebherr Design.

Individualitatea in decorarea locuintei este mai mult decat un trend; este parte a unui stil de viata modern. Iar propria bucatarie este locul perfect pentru a ne exprima. De aceea, atunci cand alegem aparatul frigorific care sa ne reprezinte, o combinatie indrazneata de materiale, culori si forme poate fi o alegere cu un farmec distinctiv. Iar pentru bucatarii cu personalitate puternica, reperul principal va fi un aparat din gama Liebherr Design.

Aparatul KBS 3864 Premium Frigider Liebherr ofera un design unic, remarcabil, centrat pe usa din ardezie, din roca 100% naturala, ceva deveni cu siguranta punctul central al incaperii. Suprafata usii reflecta caracteristicile structurilor de piatra formate in milioane de ani, astfel ca fiecare placa este unica.

Liebherr foloseste roca preluata din cariere de piatra din India, formate cu peste 200 de milioane de ani in urma. Placa de ardezie din care este creata suprafata fiecarui frigider reprezinta un strat subtire de roca, taiat din placi de dimensiuni foarte mari cu ajutorul unor instrumente speciale. Rezulta suprafata naturala, aspra si dura, ce primeste apoi un strat de protectie impotriva murdaririi.

Citește și:

KBS 3864 Premium ofera, pe langa design-ul special, eficienta energetica superioara, fiind incadrat in clasa de eficienta A++, alaturi de iluminare LED a interiorului,dispozitiv de depozitare a sticlelor cu etajera variabila, usa de interior Premium GlassLine si multe alte dotari destinate unui confort superior.

Cu ajutorul sertarelor etanse BioFresh, alimentele isi pastreaza vitaminele sanatoase, aromele delicate si aspectul apetisant pentru o perioada de pana la 3 ori mai lunga decat in frigiderele traditionale.

Compartimentul congelator include functia automata SuperFrost, cu ajutorul careia temperatura din spatiul interior poate fi coborata in cel mai scurt timp pana la -32 °C. Aceasta asigura o congelare in conditii optime, care pastreaza vitaminele, gustul si aspectul alimentelor.

Simbol al calitatii si inovatiei in tari din intreaga lume, aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite de compania Marelvi in Romania, incepand din 2008 si pot fi achizitionate prin magazinele marilor retaileri de electrocasnice din intreaga tara, dar si prin showroom-urile producatorilor de mobila specializati in domeniul produselor incorporabile.

Citește și:


Despre Liebherr
Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Conceputa sub exigenta calitatii superioare şi a design-ului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Aceasta include frigidere de dimensiuni mici, combine şi frigidere, lazi frigorifice, frigidere pentru pastrarea alimentelor şi pentru racirea bauturilor, racitoare pentru vinuri şi vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii, precum şi frigidere şi congelatoare pentru uz comercial.

Liebherr inseamna astazi un grup de peste 100 de companii, cu aproximativ 30.000 de angajati pe toate continentele, inclusiv Asia. Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar şi in alte parti ale lumii. In fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse in fabricile Liebherr. Incepand din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator şi distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.