Setari Cookie-uri

Bogdan Mihai Radu, primul pictor roman prezent in showroom-ul de mobila de lux, Galeriile Noblesse

Cel mai recent vernisaj semnat de Bogdan Mihai Radu, numit simbolic “Euforia florilor” a avut loc joi seara la Galeriile Noblesse. In premiera pentru un showroom de mobila de lux din Romania, pentru o perioada de o luna de zile, o parte din tablourile sale vor ramane expuse permanent, spre vanzare pentru publicul larg.

Cel mai recent vernisaj semnat de Bogdan Mihai Radu, numit simbolic “Euforia florilor” a avut loc joi seara la Galeriile Noblesse. In prezenta unui public pasionat de arta, invitatul special al serii a fost actrita Rodica Popescu Bitanescu care a deschis evenimentul la care florile de mar, irisii sau bujorii au devenit reali pret de cateva ore, prin tablourile tanarului pictor roman.

In premiera pentru un Expozitie Bogdan Mihai Radu showroom de mobila de lux din Romania, pentru o perioada de o luna de zile, o parte din tablourile sale vor ramane expuse permanent, spre vanzare pentru publicul larg.

„Lucrarile pictate de Bogdan emana o delicatete aparte ce tradeaza relatia sa cu panza, care este cu adevarat una speciala. Pentru el, culoarea prevaleaza, de cele mai multe ori, in fata formei, intr-un dans al culorilor, care, intr-o euforie, se transforma in flori, atat de iubite, precum maci sau irisi. Priviti, dau impresia ca vin spre tine, fiind pusi in miscare de un cer involburat, senin pe alocuri” a declarat Rodica Popescu Bitanescu.

Citește și:

“Suntem incantati sa gazduim acest vernisaj si ne dorim sa avem cat mai multe colaborari de acest gen. Pictura se afla in stransa legatura cu designul interior si cred ca aceasta expozitie are si un rol demonstrativ, in acest mod, potentialii clienti dandu-si seama in ce modalitate se integreaza tablourile intr-un ambient, valorificandu-l” a declarat managerul general al Galeriilor Noblesse, Loredana Preda.

“Colaborarea cu Galeriile Noblesse Expozitie Bogdan Mihai Radu m-a incantat de la primele discutii si a fost o propunere pe care am acceptat-o prin prisma faptului ca tablourile mele cu tema florala se completeaza cu piesele de mobilier din showroom, cu atmosfera boema si eleganta. Imi doresc ca cei care se gandesc acum la renovarea spatiului de locuit si la amenajarea interioara a caselor pe care le construiesc sa ia in considerare faptul ca un tablou cu flori este un “clasic” care nu se devalorizeaza niciodata, ba chiar isi multiplica valoarea in timp” mentioneaza artistul.

Citește și:

In cadrul vernisajului, au fost expuse in exclusivitate 13 dintre cele mai recente lucrari ale artistului, inspirate din florile de sezon pe care le gasesti la vanzare la orice pas in Bucuresti, in aceasta perioada a anului: “Anemone”, “Anemone 2”, “Bujori”, “Bujor alb”, “Cand petalele ating pamantul”, “Fantezie florala”, “Fantezie florala 2”, “Florenta”, “Flori de mar”, “Irisi”, “Ochiul boului”, “Vas cu trandafir”si “Balerine”.

Picturile sunt lucrate in ulei pe panza, au dimensiuni cuprinse intre 30 si 100 cm si vor putea fi admirate timp de o luna.

Urmatoarele expozitii personale ale pictorului Bogdan Mihai Radu vor avea loc in aceasta vara in Franta, in orasul Vitre si in Spania, in orasul Valencia.

Citește și:

Despre Bogdan Mihai Radu
Cu peste 20 de expozitii personale in ultimii 10 ani in principalele orase culturale din tara precum Sibiu, Bucuresti sau Sinaia, Bogdan Mihai Radu a inceput cariera artistica la inceputul anilor 2000. Contaminat de naturaletea si dezinvoltura copiilor si incantat de ameliorarea vizibila a starii lor de sanatate, sub efectul miraculos al culorilor devine preocupat de art - terapie, specializarea sa.
www.bogdanmihairadu.ro
www.facebook.com/bogdan.mihai.radu

Despre Galeriile Noblesse
Galeriile Noblesse ofera o gama variata de mobilier, pentru orice stil, de la cel modern cu linii drepte si indraznete, la cel clasic, art deco sau contemporan.
www.galeriilenoblesse.ro
www.facebook.com/galeriilenoblesse

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.