Setari Cookie-uri

CorteZari, brandul comercializat exclusiv prin Galeriile Noblesse, traseaza tendintele mobilierului de lux in Romania

Jocuri de umbre si lumini, de forme si texturi, de imaginatie si perfectionism se deslusesc in cele mai recente colectii lansate de brandul italienesc CorteZari, lider in amenajarile interioare de lux.

Jocuri de umbre si lumini, de forme si texturi, de imaginatie si perfectionism se deslusesc in cele mai recente colectii lansate de brandul italienesc CorteZari, lider in amenajarile interioare de lux, adus in exclusivitate pe piata romaneasca de Galeriile Noblesse. Charme, Incanto sau Zoe sunt doar cateva dintre numele somptuoaselor colectii de mobilier, inedite prin impletirea armonioasa a stilurilor clasice cu cele moderne. Fie ca este vorba de dormitoare matrimoniale, de cele pentru copii sau de zone de dining, mobilierul de la Cortezari confera oricarei incaperi o atmosfera placuta, diafana.

Simple si functionale, elementele de mobilier modern sunt definite de linii drepte, hotarate, care converg cu ritmurile sinuoase si calde ale colturilor rotunjite in stil clasic, boem. Imbinarea indrazneata ale celor doua stiluri scot in evidenta anumite parti ale incaperii, acesta fiind cel mai nou trend in amenajarile interioare din acest an. Infrumusetat cu tonuri tandre de crem, lila si argintiu, mobilierul CorteZari este obtinut in urma prelucrarii superioare a lemnui masiv de tei sau fag.
Fiecare piesa trece printr-un proces indelungat si minutios, fiind rezultatul muncii laborioase si inovatoare a designerilor CorteZari care, in colaborare cu maestrii confectionisti, ii finiseaza forma pana la aspectul ideal.

Citește și:

Numerosi designeri din intreaga lume propun in amenajarile lor produse de la CorteZari, atat in stil modern, cat si clasic. Cele mai recente proiecte realizate de Studio Insign in colaborare cu Galeriile Noblesse, Casa Chic, Apartament la malul marii, Apartament New Look si Casa departe de oras reunesc piesele CorteZari pentru a crea ambiente pline de farmec si romantism.

Avand o pozitie Mobilier de lux geografica exceptionala, Apartamentul de la malul marii este dominat de o atmosfera primitoare, descrisa de piesele de mobilier marca Galeriile Noblesse si CorteZari. Nuantele de lila, mov si crem accentueaza amprenta feminina a dormitorului, iar plasarea cat mai aerisita a mobilierului induce sentimentul de relaxare si nostalgie.

Apartamentul New Look Mobilier de lux dispune de un spatiu vast, bine delimitat cu ajutorul elementelor de mobilier sau accesoriilor. Prin cromatica ce variaza intre indrazneata combinatie mov-auriu si imperecherea calma a accentelor bleu cu cele crem, designerii Studio Insign au realizat un univers confortabil si modern.

Citește și:

Straina de viata Mobilier de lux tumultoasa a orasului, Casa departe de oras a prins viata prin impletirea elementelor din colectiile Mythos si Eros de la Galeriile Noblesse. Inspiratii exotice si originale stau la temelia designului interior, carora li se alatura pielea si textilele traditional orientale ce vibreaza sub lumina corpurilor de iluminat si a accesoriilor de aceeasi inspiratie.

Proiectarea figurilor clasice, pictate in nuante boeme pe fundaluri rigide si colorate, capata valori diferite in lumina naturala sau sub tonurile subtile ale obiectelor de iluminat. Create pentru a asigura un stil de viata frumos si practic, piesele de mobilier CorteZari reprezinta elementele care denota cel mai bine, prin detalii si stil, personalitatea beneficiarului.

Brandul CorteZari defineste si reprezinta un stil aparte: clasic, dar relaxat, romantic si inovativ. Se distinge prin piese de mobilier realizate din lemn masiv, decorat manual, care reflecta contrastul dintre diverse influente. Datorita calitatii exceptionale a produselor, designerii de la Studio Insign by Galeriile Noblesse au plasat CorteZari in topul preferintelor pentru anul 2013, acestea putand fi achizitionate in Romania exclusiv prin intermediul Galeriilor Noblesse.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.