Reamenajeaza camera celui mic si pregateste-l pentru scoala!

Reamenajeaza camera celui mic si pregateste-l pentru scoala!

Sfarsitul vacantei de vara poate aduce o umbra de tristete pe chipul copiilor, tocmai de aceea cateva retusuri de amenajare a camerei in care vor invata si se vor juca pot reduce la maximum stresul inceperii unui nou an scolar.

Sfarsitul vacantei de vara poate aduce o umbra de tristete pe chipul copiilor, tocmai de aceea cateva retusuri de amenajare a camerei in care vor invata si se vor juca pot reduce la maximum stresul inceperii unui nou an scolar. kika a pregatit mobilierul si te ajuta sa faci alegerea potrivita, astfel incat cei mici sa isi faca lectiile cu placere, intr-un spatiu amenajat corespunzator cu nevoile lor. Un elev petrece pana la noua ore pe zi asezat, tocmai de aceea scaunul si biroul sunt foarte importante in amenajarea camerei.

Biroul inclinat dormitor copii 1a devenit indispensabil pentru activitatile de invatare ale celor mici, iar cele mai noi modele din gama Moll ofera posibilitatea ajustarii atat a unghiului de
inclinare a blatului, cat si a inaltimii biroului in functie de cea a copilului si de activitatea pe care o desfasoara.

Pentru citit, unghiul de inclinare recomandat este de 30° pentru o pozi tie corecta,
care fereste copilul de dureri de cap si de spate. Pentru scris, blatul biroului va fi inclinat la aproximativ 15°, astfel incat bra tele sa stea lejer pe masa, iar corpul drept. Un unghi de 0-5° este ideal pentru desenat, intrucat permite fixarea bratului activ pe masa. Colectia de birouri Moll permite toate aceste ajustari printr-un sistem de reglare foarte usor de folosit de catre copii. De asemenea, puteti opta pentru un birou pentru stangaci sau dreptaci.

Alegerea scaunuluidormitor copii 2 este, de asemenea, extrem de importanta, intrucat o pozitie optima, relaxata in timpul lucrului fereste copilul de probleme de postura, dureri de spate sau de cap si il ajuta sa se concentreze usor. Colectia de scaune rotative Moll respecta toate cerintele si reduc la maximum stresul datorat unei pozitii asezat indelungate.

Un scaun bine ajustat ii va permite copilului sa tina picioarele pe podea, iar gambele sa fie perpendiculare pe aceasta, pentru a reduce tensiunea asupra coloanei si a facilita circulatia. Scaunele Moll permit o reglare in adancime, astfel incat distanta dintre marginea din fata si gamba sa fie de patru degete. Scaunele pentru copii din colectia kika permit o reglare usoara, astfel incat copilul sa adopte o pozitie corecta si cat mai putin solicitanta.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2012
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri