Setari Cookie-uri

kika te invata cum sa iti amenajezi bucataria

Indiferent de dimensiune sau de modul de integrare in ansamblul locuintei, bucataria este atat un spatiu utilitar, cat si unul de socializare, astfel ca amenajarea acestei incaperi necesita o atentie deosebita.

Pentru o manevrabilitate Amenajare bucatarie impecabila, kika va propune spatii de depozitare culisante, cu o compartimentare variabila, sistemele de inchidere lenta, precum si o gama larga de accesorii. Cele mai noi si moderne tendinte in materie de design al bucatariilor recomanda combinatia lemnului cu fronturile lucioase, in culori indraznete, ca verdele ierbii, albastru-indigo, galben, orange, iar pentru un spatiu mai putin generos, cele mai des utilizate sunt culorile neutre: gri, alb, maro deschis sau cele pastelate.

Sistemele de iluminat inteligente asigura o lumina discreta, accentueaza zona de lucru sau interiorul dulapurilor, dar si anumite elemente de design ale mobilierului.

Despre kika:
kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. In prezent, kika are aproximativ 7.700 de angajati in cele peste 68 de magazine. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepand de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", kika ofera servicii de livrare, montare, masurare si planificare computerizata. Primul magazin din Romania ce ocupa o suprafata de aproximativ 27.000 m2 a fost deschis in anul 2008 in zona comerciala Militari din Bucuresti si a reprezentat o investitie de 31 milioane EUR.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Condo pentru a primi mai multe informatii despre amenajari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.