Setari Cookie-uri

kika te invata cum sa iti amenajezi bucataria

Indiferent de dimensiune sau de modul de integrare in ansamblul locuintei, bucataria este atat un spatiu utilitar, cat si unul de socializare, astfel ca amenajarea acestei incaperi necesita o atentie deosebita.

kika iti propune sa Amenajare bucatarie aduci un aer proaspat in bucatarie inainte de vacanta si te asteapta cu noi produse, dar si cu cele mai bune sfaturi de optimizare a spatiului si de adaptare a mobilierului la nevoile familiei. Indiferent de dimensiune sau de modul de integrare in ansamblul locuintei, bucataria este atat un spatiu utilitar, cat si unul de socializare, astfel ca amenajarea acestei incaperi necesita o atentie deosebita.

O bucatarie open-space, in armonie cu celelalte camere, este o solutie conforma tendintelor actuale pentru un spatiu generos. O bucatarie mica necesita insa o abordare diferita de amenajare, iar mobilierul integrat cu forma si dimensiunea spatiului disponibil, va conferi o ergonomie optima, chiar si in mai putin de 5 metri patrati. Pentru solutii personalizate, kika ofera posibilitatea planificarii computerizate a mobilierului si realizarea pe comanda a acestuia.

Atunci cand Amenajare bucatarie va comandati bucataria, luati in calcul faptul ca exista o inaltime optima a mobilierului, in functie de cat de inalt este utilizatorul. Daca bucatarul casei are 1,56m, blatul trebuie sa fie la 86 cm, respectiv la 91-92 cm pentru o persoana de 1,75m.

Pentru un camin in care regulile sunt facute de cei mici, kika va recomanda mobilierul cu forma canturilor rotunjita pentru evitarea accidentelor, dar si utilizarea de accesorii ce maresc siguranta acestui spatiu, cum ar fi sistemele de blocare a usilor, manerele ascunse si marginile de protectie pentru plita.

Secretul unei bucatarii bine amenajate in orice tip de spatiu este compartimentarea inteligenta a sertarelor si a corpurilor, o modalitate de organizare ce usureaza munca in bucatarie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.