Setari Cookie-uri

LEM'S adauga noi produse in portofoliu: zeci de tipuri de scaune, mese si saltele

Momentul in care salteaua, scaunele din living sau chiar masa din bucatarie devin incomode nu e niciodata prea departe de oricare dintre noi. LEM`S prezinta noile modele de scaune, mese si saltele.

Scaunele LEM'S


Magazinele LEM'S Modele de scaune pun la dispozitia celor in cautare de unul sau mai multe scaune nu mai putin de 20 de game. De la simplele scaune de bucatarie Satelite (139 de lei) pana la extravagantul fotoliu Turon (359 de lei). Daca esti in cautare de un model clasic, atunci in magazinul LEM'S gasesti cu siguranta ceva, de exemplu scaunele din gama Glazuro (498 de lei). Daca arhitectul te-a convins ca bucataria si livingul pot fi separate de un bar, modern si uitilitarist, atunci poti alege scaunele de bar Gopo (198 de lei), scaune care pot veni intr-o gama variata de culori.

Statisticile arata ca adesea scaunele sunt cumparate in numar de 4 sau 6. Specialistii LEM'S au gandit astfel o promotie care sa-i avantajeze pe cei care sunt in cautarea unei solutii convenabile de improspatare a aspectului camerei de zi sau a bucatariei. Beneficiaza de o reducere importanta cei care achizitioneaza pachetele de scaune impreuna cu o masa.

La capitolul mese, oferta LEM'S cuprinde o gama aproape la fel de variata ca cea de scaune. Mesele se pot imperechea perfect cu scaunele, se poate combina sticla, metalul si pielea, dar si plasticul lucios sau PAL-ul in functie de imaginatia si buzunarul cumparatorului.

Spor la cumparaturi!

“Rate fara dobanda” accesate de peste 4.000 de clienti


LEM’S pune la Modele de scaune dispozitia clientilor sai un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda, impreuna cu partenerii sai financiari, Credit Europe Bank (prin Card Avantaj) si Unicredit Consumer Financing.
Programul “Rate fara dobanda” are deja un an de prezenta in magazinele LEM’S si a fost accesat de peste 4.000 de clienti.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. In prezent reteaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel national, cele 106 de magazine fiind amenajate in toate judetele tarii la acelasi standard. Atat in fabrica Lemet cat si in reteaua LEM’S activeaza peste 1.250 de angajati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.