Setari Cookie-uri

LEM'S adauga noi produse in portofoliu: zeci de tipuri de scaune, mese si saltele

Momentul in care salteaua, scaunele din living sau chiar masa din bucatarie devin incomode nu e niciodata prea departe de oricare dintre noi. LEM`S prezinta noile modele de scaune, mese si saltele.

Momentul in care salteaua, scaunele din living sau chiar masa din bucatarie devin incomode nu e niciodata prea departe de oricare dintre noi. Motive pot fi multe, dar la fel de multe sunt si rezolvarile acestora.

Hai sa le luam pe rand. Salteaua cea de toate noptile poate deveni incomoda ori ca ai castigat ceva kilograme in greutate ori ca ai cumparat-o la oferta cu patul si nu era din cel mai bun soi. Oricum ar fi, intrebarea se pune unde mergi sa-ti iei una de soi, o saltea care sa tina, dar care sa fie si cu adevarat primitoare, comoda. Furnizorul unei astfel de saltele poate fi magazinul de mobila LEM'S de la tine din oras.

Saltelele Luxurio si Memory


In magazinele LEM'S Saltele gasesti saltele pentru toate gusturile si buzunarele, insa iata ceva nou: saltele care imbina confortul exceptional al spumei cu memorie cu maiestria traditionala a saltelelor cu arcuri, ansamblul ajungand la o grosime de 30 de cm. Salteaua Luxurio 5 zone, caci acesta este numele ei, vine cu husa din bumbac. Producatorul subliniaza ca este de inalta calitate, iar arcurile sale sunt ambalate individual. Un alt avantaj major al lui Luxurio 5 zone consta in functia care reduce transferul de miscare intre zonele saltei. Astfel, daca te misti pe timp de noapte, portiunea de pat a partenerului va ramane nemiscata.
In promotie Luxurio 5 zone costa aproape 1.600 de lei.

Pe o treapta superioara se afla salteaua Memory 9 zone. Este vorba despre un produs revolutionar, tehnologia fiind dezvoltata de NASA pentru astronauti. Producatorii garanteaza "un somn odihnitor". Salteaua este creata doar din celule de spuma care se adapteaza perfect si reactioneaza la forma, greutatea si temperatura corpului. In promotie Memory 9 zone costa aproape 1.700 de lei.

Saltelele Pufa - Pufina si Bamboo


La un nivel mai scazut de pret, dar in aceeasi idee de confort, in reteaua LEM’S poti gasi salteaua Pufa-Pufina sau salteaua Bamboo. La prima dintre acestea arcurile sunt ambalate individual iar grosimea ajunge la 22 de cm. Pretul saltelei Pufa-Pufina nu depaseste 1.000 de lei.
Salteaua Bamboo pastreaza arcurile ambalate individual, insa are suplimentar un strat de spuma cu memorie, astfel ca grosimea sa ajunge la 25 de cm. Pretul ei este de aproape 1.400 de lei, in promotie!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.