Setari Cookie-uri

Sfatul specialistului Baumix: Cum scapam de pagubele cauzate de topirea zapezii

Din cauza hidroizolatiei defectuoase a soclului si a subsolurilor, apa se infiltreaza in pereti, afectand calitatea lucrarii si punand in pericol inclusiv sanatatea locatarilor.

2. Hidroizolatia subsolului previne inundatia casei


Chiar daca subsolul este locuit sau folosit drept garaj sau loc de depozitare, hidroizolatia acestuia este extrem de importanta. In realizarea unei hidroizolatii corecte a subsolului, reprezentantii Baumix recomanda sistemul format din MHF81- hidroizolatie minerala flexibila, BHF82- benzi de etansare pentru intersectii de planuri si treceri de conducte.

3. Drenul in jurul casei, pentru evacuare rapida a apei din curte


Pentru evacuarea apei, specialistii recomanda folosirea unui sistem de drenaj in jurul casei. Sistemul de drenaj reprezinta practic un sant de adancime in care se introduce un tip special de conducta colectoare din PVC, acoperita de un strat de pietris. Drenul trebuie conectat la o canalizare sau cel putin la santul unui drum apropiat. Drenul reprezinta o masura suplimentara de asigurare pentru fundatie si subsol. In plus, existenta si constructia trotuarului de garda in jurul casei au un rol important in protejarea structurii acesteia.

Despre Baumix:

Baumix este unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii, unicul producator din Romania si Europa de tencuiala decorativa in stare uscata, colorata in masa, prezent pe piata din Romania inca din 2003. Compania are la ora actuala sase linii de productie la Ploiesti cu o capacitate de productie de 35.000 tone lunar.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.