Setari Cookie-uri

Tendinte: cum sa iti mobilezi casa cu gust, in stilul kika

In 2012, clientii vor continua sa orienteze mare parte a bugetului catre mobilarea sufrageriilor, insa, mai mult decat anul trecut, vor incepe sa acorde atentie si celorlalte camere, precum dormitoarele. Potrivit designerilor kika, foarte apreciat va fi in continuare mobilierul cu design modern, dar incepe sa revina in preferintele consumatorilor si mobilierul clasic, in stil country, din lemn masiv sau vopsit in diverse nuante, provenit din paduri si alte surse controlate.

Modernul castiga teren si in zona in care se serveste masa. Blaturile de lemn ale meselor sunt inlocuite de sticla transparenta sau mata, iar finisajele picioarelor sunt din aluminiu. Totusi, lemnul masiv nu iese complet din tendinte, intrucat confera un permanent aer de eleganta.

In bucatarie, functionalitatea se imbina armonios cu un aspect stilat dat de suprafetele lucioase, feroneria silentioasa si marginile rotunjite.

Colectia de bai recomandata de kika in 2012 aduce o schimbare majora fata de vechile colectii. Cele mai reusite combinatii sunt cele de sampanie cu bronz, negru cu portocaliu sau grafit cu alb, iar modernismul este redat atat de colorit, cat si de finisaje. Rasfatul maxim se atinge intr-o cada cu hidromasaj, combinand o baie relaxanta cu ascultatul muzicii sau cu o conversatie la telefonul plasat in suportul special integrat in dulapul cu oglinda. Pentru cei visatori, designerii kika sugereaza o baie din lemn masiv, ce aduce aminte de stilul rustic.

Despre kika
kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. In prezent, kika are aproximativ 70700 de angajati in cele peste 68 de magazine. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepand de la accesorii practice, pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul "Totul sub acelasi acoperis", kika ofera servicii de livrare, montare, masurare si planificare computerizata. Primul magazin din Romania, ce ocupa o suprafata de aproximativ 27.000 m2, a fost deschis in 2008, in zona comerciala Militari, din Bucuresti, si a reprezentat o investitie de 31 milioane euro.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.