Setari Cookie-uri

Tendinte: cum sa iti mobilezi casa cu gust, in stilul kika

In 2012, clientii vor continua sa orienteze mare parte a bugetului catre mobilarea sufrageriilor, insa, mai mult decat anul trecut, vor incepe sa acorde atentie si celorlalte camere, precum dormitoarele. Potrivit designerilor kika, foarte apreciat va fi in continuare mobilierul cu design modern, dar incepe sa revina in preferintele consumatorilor si mobilierul clasic, in stil country, din lemn masiv sau vopsit in diverse nuante, provenit din paduri si alte surse controlate.

In 2012, clientii vor continua sa orienteze mare parte a bugetului catre mobilarea sufrageriilor, insa mai mult decat anul trecut, vor incepe sa acorde atentie si celorlalte camere, precum dormitoarele. Potrivit designerilor kika, foarte apreciat va fi in continuare mobilierul cu design modern, dar incepe sa revina in preferintele consumatorilor si mobilierul clasic, in stil country, din lemn masiv sau vopsit in diverse nuante, provenit din paduri si alte surse controlate.

Printre tendintele anului 2012 in amenajari interioare, se numara si piesele de mobilier alb sau stilul minimalist, denumit "City look", ce elibereaza locuintele de obiecte inutile si confera luminozitate si senzatie de spatiu chiar si camerelor mai putin incapatoare. Se poarta, de asemenea, culorile neon, iar produsele "ecofriendly" sunt din ce in ce mai cautate. Colectiile lui 2012 sunt caracterizate de simplitate si functionalitate duse la extrem: sertare fara manere, ce se deschid si se inchid silentios, printr-o simpla atingere, usi pliante sau pivotante.

Dormitoare, mic mobilier
Cele mai apreciate combinatii vor fi cele in nuante de gri. Ca si finisaj de lemn, intra in tendinte frasinul, stejarul argintiu, wenge-shiraz sau nuc Baltimore. Pentru a conferi personalitate si contrast camerelor, accesoriile de tip mic mobilier - masute, cuiere, comode - vor fi alese in culori tari precum portocaliu, verde, galben. Se poarta, de asemenea, piesele de mobilier cu supraluciu in diverse nuante, dar mai ales alb si diferite tonuri de bej si gri.

In ceea ce priveste paturile, kika aduce in atentie modelele tapisate in culori precum gri, bej, maro alb sau negru. Recomandam saltele din spuma poliuretanica si cele cu arcuri impachetate individual, cu atentie sporita acordata elasticitatii si zonelor de portanta diferentiata, ce asigura adaptarea optima a suprafetei la forma corpului si implicit detensionarea coloanei vertebrale pe durata somnului. Pentru copii, sunt in continuare dorite camerele tematice tip Racer (pat masinuta si mobilier in tema) sau camera de printese pentru fete (pat cu baldachin, mobilier roz).

Dining, bucatarii, bai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.