Setari Cookie-uri

Senso Ambiente iti aduce baia de lux, la preturi accesibile

Senso Ambiente propune cumparatorului roman trei solutii de baie personalizate pentru gustul si buzunarul fiecaruia.

Cei care cauta forme delicate, armonie si confort vor gasi raspunsul in ansamblul alcatuit din: baterie lavoar colectia Slimline II Ideal Standard, lavoar 60cm Eurovit Ideal Standard, cada Aqua 170x70 cm Ideal Standard, bateria cada Slimline II, vas wc 395 + tva 490 Euro. Acestea sunt produse dedicate spatiilor mici si se potrivesc perfect in baile garsonierelor sau a apartamentelor cu 2 camere, in spatiile putin generoase ale acestora. La fel ca in cazul anterior, calitatea materialelor este garantata.

Nu in ultimul rand, pentru cei indrazneti, in permanenta cautare de nonconformism, Senso Ambiente recomanda: Bateria lavoar seria Focus E de la Hansgrohe, lavoar seria DCODE de la Duravit , cada DCODE 170x70 cm, bateria cada Focus E, vas wc DCODE - Duravit, pret de lista; total 452 +tva = 561 Euro. In acest caz designul este imbunatatit - opera celor de la Phoenix Design. De asemenea, produsele sunt fabricate in Germania, iar functionalitatea lor este una de exceptie, prin folosirea ultimelor tehnologii (tehnologia smart) de productie a cartuselor care reduc consumul de apa.

Despre Senso Ambiente:
Importator si distribuitor cu peste 7 ani de experienta pe piata obiectelor sanitare de marca, compania Senso Ambiente este prezenta in peste 20 de orase printr-o retea de 60 de distribuitori. Senso Ambiente este importator direct al companiilor Ideal Standard, Vidima, Novellini, Hansgrohe, Duravit, Glass Idromassaggio, Huppe. Printre clientii importanti ai Senso Ambiente se numara hoteluri precum: Novotel, Rin Grand Hotel, Hotel Continental, dar si cladiri de birouri (CONNECT), ansambluri rezidentiale (Orhideea Garden) etc.

Compania Senso Ambiente face parte din ITS Group include IT&S (companie specializata pe piata de IT&C), ITS Events Management (organizare targuri si expozitii), precum si Centrul de afaceri Aqvila Rucar.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.